2018. február 22., csütörtök

Szőnyeg és kárpittisztítás

Cégünk fő profilja a szőnyeg- és kárpittisztítás , valamint az autókozmetika. Ha erősen szennyezett a szőnyeg , akkor a szőnyeget vízsugárral öblítjük, majd újra tisztítjuk. A videoworkshopok és a BAUHAUS minőségi termékekeinek segítségével gyorsan, egyszerűen és biztosan célhoz ér.


Sopron Clean - Takarítás - Szönyegtisztítás és kárpittisztítás. Cégünk Sopron és környékén foglalkozik takarítás, szőnyegtisztítás és kárpittisztítás szolgáltatással. Bámulatos, alapos szőnyeg- és kárpittisztítás.


Szőnyeg - és kárpittisztítás. A Vanish Oxi Action szőnyeg - és kárpittisztító spray segít eltávolítani még a nehezen eltávolítható foltokat is a szőnyegről. Vörösbor, tea, kávé, narancslé, állati eredetű foltok, feketeribizlilé, fű. Korrekt árak és Szakértelem.


Szőnyeg és kárpittisztítás

Ajándék extra atkátlanítás. GKpptG Koch Chemie Multi Interior Cleaner. Kárpittisztítás Koch Chemie Green Star. GIHzMG Mikroszálas.


Előnye a gyors száradás, de nem minden esetben ajánlott a hagyományos kárpittisztítással szemben. A megrendelői tapasztalatok arról számolnak be, hogy textil esetén hatástalan, vagy ront a helyzeten. Porszívózni is a legkisebb fokozaton ajánlott. Ha mód van rá a gyapjú szőnyeget olyan helyre tegyük ahol erős napfény nem. Ezekhez a tisztítószerekhez azonban nem lehet kiskereskedelmi forgalomban hozzájutni, mert a használatuk megfelelő.


Szőnyeg és kárpittisztítás

Ha nem szeretne ezekbe a problémákba esni, akkor keressen minket és garantáltan meg lesz elégedve munkánkkal! Profin, olcsón, hatékony módon dolgozunk, munkatársaink mind több éves tapasztalattal rendelkeznek kárpit, szőnyeg , bútortisztításban, folteltávolításban! A mi módszerünk időt és pénzt is megtakarít Önnek!


Showing all. Kivánságlistához adom. A helyszíni kárpittisztítás , irodai szék tisztítás. Még soha nem kaptunk olyan. Igen ám, de ezeket a szereket nem tudjuk csak úgy leemelni a boltok polcairól, mert csak úgy lehet őket használni, ha kellőképp szakértők.


Szőnyeg és kárpittisztítás

Nyerje vissza bútorai, szőnyegei eredeti színét, üdeségét és szabaduljon meg a makacs foltoktól. A változás nagy hatással lesz a gyártókra és a forgalmazókra,. Bio- és normál kárpittisztítás. Bio vagy normál kárpittisztítás atka mentesítéssel, gombaölő szerrel és fertőtlenítéssel egybekötve végezzük.


Melyik hatékonyabb? SZŐNYEG ÉS KÁRPITTISZTÍTÁS. TÖBB MINTÉV TAPASZTALAT ÉS SZÁMTALAN REFERENCIA. Takarítás az otthonában, takarítás az irodájában, állunk a rendelkezésére.


Szőnyeg és kárpittisztítás

Rendszeres vagy alkalmi takarításra van szüksége? A foltokat és szennyeződéseket minél előbb távolítsuk el róla. Kerüljük a szőnyeg dörzsölését, mert ezzel csak azt fogjuk elérni, hogy a szőnyeg mélyére préseljük a szennyeződéseket.


A kárpittisztítás Önnek felesleges kényelmetlenség, nekünk hivatás! Gyors, professzionális szőnyeg- és kárpittisztítás Budapesten és vonzáskörzetében! Az általános takarításról öt év alatt a szőnyeg és kárpittisztításra specializálódtam. Tudásomat és tapasztalatomat minden új munkatársunknak átadom és együtt folyamatosan fejlesztjük, hogy hatékonyabban segítsük ügyfeleinket. Készítette: Demera Kft.


Minden jog fenntartva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések