2017. április 7., péntek

Szalakális sütemény receptek

Mangogirl, sajna a szódabikarbóna nem helyettesíti a szalalkálit. A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel. Szalakális sütemény.


Recept gyűjteményében! Elkészítése: A tészta hozzávalóiból lágy, de nem ragadós tésztát gyúrunk, majd három részre osztjuk.

Sütés nélküli receptek. Tészta félék receptjei. Kevesebb kategória. Sorold fel az otthon talált hozzávalókat! Hatlapos krémes sütemény. Csokis-meggyes-krémsajtos szelet. Citromszelet Katrin konyhájából.


A mostani forduló háziasszonyi teendőit Ildi látja el aki azt a feladatot találta ki hogy emlékeinkből keressünk régi hagyományos ízeket. Nekem először a zserbó jutott az eszembe, majd a nagymamám által nagyon kedvelt szalalkális süteményt készítettem el.

Annyira elkapott a nosztalgiázás hogy fényképeket is kerestem nagyszüleimről ! Legfinomabb hagyományos sütemény receptek képekkel. Fenséges finomság, amivel nem lehet betelni, nehezen tudjuk kivárni, amíg lehűl! Legyen bármilyen alkalom, a sütemény receptek nem maradhatnak el a menüsor összeállításakor. Mindegy, hogy a kelt tésztákat, a piskótaféléket, vagy a gyorsan és egyszerűen elkészíthető muffinokat favorizálo a főétel utáni desszert mindenki nagy kedvencének számít.


Ha nem kedveled az édességeket, készíthetsz sós aprósüteményt is, mely akár a teázás, vagy. Az igazi nevét ne kérdezzétek. Egy rokontól kaptuk a receptet, aki meg a szomszédtól kapta, aki szintén úgy kapta mástól. Ez a tipikus szájról-szájra terjed című történet.


Végül is nem a neve a lényeg szerintem. Remélem tetszeni fog. A kihűlt lapok kemények, könnyen. A végeredmény pedig egy isteni, csokis, ám nem nagyon édes sütemény. A legkedveltebb recept.


Ugye nem kell bemutatnom ezt a süteményt , amit legfőképp az. Ez az első olyan hatlapos recept , amiben tényleg ki tudtam nyújtani a hat. Velemi gesztenyés receptek. Gesztenyés szalakális sütemény.


Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása.

A zöld lesz az új millenium rózsaszín? Hiába él egyre több ember a városban, a zöld szín előtérbe kerülése a lakberendezésben azt mutatja, ugyanúgy vágyunk a természet közelségére. Kategória: pudingos sütemény.


Legnépszerűbb receptek : Kráter szelet 6. Farsang Fehérje fánk főzelék főétel Gyerekzsúr gyors recept gyümölcs Gyümölcsnap hal Halloween Húsvét húsételek ital Karcsúsító konyha Karácsony Keményítő koktél köret leves Liszt nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések