2017. április 14., péntek

Nyelvzsibbadás orvos válaszol

A nyelvzsibbadás nemcsak agyvérzés jele lehet, főleg nem fiatal korban. Okozhatja szájüregi probléma pl. Ha szeretne megnyugodni keressen fel egy ideggyógyászati szakrendelést, ahol panaszai részletesebb kikérdezésével a megfelelő vizsgálatokat előírhatják Önnek.


Olyan problémám van hogy hete felkerestem a háziorvosom hogy zsibbadni kezdett a szám,ő adott gyógyszert B. Most egy hónapja ismét előjöttek a kov. Gyengeség, ájulás érzés, hányinger és nyelvzsibbadás , voltam gasztróenterológusnál (teljes kivizsgálás történt ) epés refluxom van.

Mindenféle vizsgálaton túl vagyok és negatív az eredmény. Bőrbizsergés, nyelvzsibbadás. A betegek nem mindig tudják megfogalmazni, hogy milyen érzés ez, gyakran az ízérzés zavarával tévesztik össze. Ez általában este, lefekvés után jelentkezik nála. Az eddig beérkezett kérdésekre válaszolunk, a korábbi kérdések és válaszok továbbra is elérhetők az oldalon.


Sajnos látatlanban nem tudom megmondani, hogy mi lehet a probléma. Előfordul, hogy a kórokozó megtelepszik az arc érzőidegében, ez okozhat hasonló panaszokat, de az is lehet, hogy a torokgyulladás fülgyülladást okozott, és ennek a tünete a nyaki fájdalom és a nyelvzsibbadás. Tisztelt Érdeklődő!


A hányingert bármi okozhatta.

Salazopirint szedtem, mikor kiderült, hogy terhes vagyok. Vannak napok, amikor csökken a zsibbadás, vagy elmúlik, aztán újrakezdődik. Voltam vizsgálatokon - neurológus, fogászat, fül-orr gégészet, MR, nőgyógyászat, reumatológia, nyaki-ultrahang, nyaki-röntgen - minden eredményem negatív, egyedül a nyaki-röntgen mutatta ki, hogy a csigolyám ki van. A nyelv és a szimmetrikus, mind a négy végtagra kiterjedő bizsergés hátterében gyógyszermellékhatás,. Ha panasza, betegsége van, vagy egyszerűen kételyei vannak, a HáziPatika.


Kérdés: Jó napot kívánok! A legjobb orvoskereső, doktor adatbázis, betegségkereső és tünetkereső, orvos lista, magánrendelés kereső, orvosi ügyelet, magánorvosi rendelés kereső. Murányi Zoltán nőgyógyász szakorvosnak. Koronavírussal kapcsolatos kérdésekkel Lakos doktorhoz forduljanak! Az orvos válaszol - informed.


Mielőtt kérdez, olvassa el a kérdésvel esetleg kapcsolatban lévő cikkeket, és keressen a korábbi válaszok között! Hetek óta szédülök, homályos a látásom, és álmos vagyok. Nyelvzsibbadás , szédülés Migrén. A bőrfiatalítás módszereiről és arról kérdeztük Dr. Varju Gábor bőrgyógyászt, hogy mikor érdemes ezeket a kezeléseket elkezdeni.


Melyek az első intő jelek, amikor érdemes. Ez elmúlt, mióta a Sytroxint csökkentették. Alkergia vizsgálatra küldtek,ebből a totál ige.


Az alacsony vérlemezkeszám hátterében két fontos mechanizmus lehet:.

Ha az alacsony trombocitaszámon kívül nincs egyéb vérképeltérése, akkor valószínűleg ITP betegsége van. Szakorvosok és egészségügyi szakemberek segítenek kérdéseid megválaszolásával és Betegtájékoztató ismertetőkkel. A Juvia a hüvelyszárazságtól és az ebből fakadó érzékenységtől szenvedő nők terméke. Alig viszek be kalóriát, mégis hízom! Egyik olvasónk rendszeresen tornázik és odafigyel arra is, hogy keveset egyen és sok folyadékot juttasson szervezetébe, mégsem megy neki a fogyás.


Orvos Válaszol rovatunkban. A szédülés és különböző testrészünk, elsősorban arcunk, nyelvünk, végtagjaink zsibbadása olyan betegségekben fordul elő, ahol együtt érintettek az egyensúlyozásban illetve az érzőműködésben részt vevő idegrendszeri központok, idegek, szervek. Mit csináljak, ha utál a gyerekem?


Vajon csak átmeneti állapot, ha a gyerek az egyik szülőt jobban kedveli, a másikat pedig észre sem veszi?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések