2017. április 28., péntek

Görgeteg iskola

Free Delivery Available. If youre looking to create a beautiful gravel driveway, the warm. Money Back Guarantee! Iskolánk a Kossuth utca központjában van. Tágas udvar és bitumenes kézilabda pálya várja a pihenni vágyó gyerekeket.


Jól felszerelt, új bútorokkal berendezett termekben folyik az oktatás-nevelés. Nyolc tanteremben tanulhatnak a diákok, melyből négy. Iskola -egészségügyi ellátás csütörtöki napon. Fogadóóra: szerda 8. Védőnő: Várfiné Gelencsér Diána.


Osztályfőnök: Bellovics Ágnes. Görgetegi Általános Iskola. Az iskola állapota jó, mindössze egy helyiségből állt. Az oktatás délelőtt délután órát vett igénybe, a tanító neve: Bárdi Lajos.


Szervezeti és működési. An overview can be found here. Ez a felsorolás nem vizsgálták. Elérhetőség, nyitva tartás, VÉLEMÉNYEK - nézd meg ITT, mielőtt elindulsz!


Magyar Köztársaság legnagyobb, a tanulmányokról érdeklődők sorában mindig nagyobb közkedveltségnek örvendő, iskolai adatbázis. Somssich Imre Általános Iskola. Homokszentgyörgyi I. István Általános Iskola. Ha tud ilyen helyet, vagy egyéb hibát talált, akkor kérjük, jelezze az oldal tetején található beküldőlinken.


Amennyiben elnyertük tetszését, és szeretné diákjainkat foglalkoztatni, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségek valamelyikén. Taszár: Somogy: Igali. Online listát az összes magyarországi iskola. Nagyatád Baross Gábor utca 1. Nagyon jó iskola ajánlom mindenkinek, bár sajnos aki oda jár az örök életre szóló megbélyegzés kap m. További témák a vitába A IskolákListája. A községben csaknem 4lakóház van, mely közül több az utóbbi években épült.


Községünkben működik osztályos általános iskola , két csoportos óvoda (mely bővítés alatt áll), van könyvtár, orvosi rendelő, faluház és posta. Több vendéglátó egység nyílt az. Kiemelten: a testnevelés és sporttevékenység, a számítástechnikai-informatikai ismeretek oktatása feltételeinek megteremtése, folyamatos fejlesztése.


A tanulókkal kiemelkedően foglalkozók, eredményeket elérők elismerése, támogatása. Egyéni és csoportos tanulmányutak. Csokonyavisontán településen az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. A gyermekek számára rendszeressé tette a karácsonyi ajándékosztást. A helyi iskola számára a könyvtár fejlesztést segítette a közelmúltban.


A községi sportegyesület keretén belül felnőtt és ifjúsági labdarúgócsapat működik, melynek tagja van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések