2017. április 5., szerda

Műraszta eladó

Eladó Ivy-féle, 2x használt műraszta. Stream music on Myspace, a place where people come to. A dreadlock a sokak által ismert „ raszta haj” vagyis így híresült el. Aki nem hisz ebben a tanításban annak dreadje van dreadlockja.


Egy copffban hordható, a tetején lévő kötőkkel lehet.

A készítésen belül hosszabbítást is csinálok, ami már cm-es hajra rá tud menni, és. Műraszta – Műraszta készítés, befonás profitól! Hogyan készül a raszta haj?


Veszprém megye (új és használt) - Startapró. Császárfa – Oxyfa bútor alapanyag. Szerintetek egy ilyen hajstílust, mint ami ezen a képen látható meg. Tudsz eladó olcsó műrasztát?


Raszta javítás: Rövid: 10.

Győrben hol találhatnék raszta boltot? Budapesten hol vehetek nagyon olcsón raszta sapkát? Keress kérdéseket hasonló témákban: raszta , műraszta , szintetikus raszta. Az itthon kapható olcsóbb.


Jelenlegi állapotában (ld. kép), vagy feljavítva is elvihető. Noss, jobbhíján ide kell fordulnom segítségért! Tud-é valaki olyan embert aki ilyen haj készítéséel foglalkozik.


Relmélem Te is tisztában vagy vele, hogy nincs tökéletes raszta haj. Az ápoltság csak egy átmeneti állapot. Lila nyári hajbavaló, gyapjú raszta , műraszta leírása.


Az hogy jól fog-e állni a műraszta , az igazából attól függ, hogy milyen a stílusod. A reggaeiseken hülyén néz ki, de rockereken, cybergothokon elfogadott. Műanyagból szerintem kivehetőt csináltass vagy csinálj, abból is van olyan, ami természetesnek hat.


Meg tudod csinálni te is, keress rá hogy syntethic dreads. Válaszok a kérdésre. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshe.


Viszont mennyire olcsóra gondoltál?

Mert egy új, igényes szett-főleg egész fejre-nem valami olcsó. Bár nem tudom mennyire. Minden képen a saját munkám látható! A fotókat szerzői jogok védik!


Segítsd a munkámat, és küldj Te is fotót általam készített műrasztádról! Sokan megkerestek azzal hogy tudnék-e nekik is műrasztát készíteni. Eddig visszautasítottam, de most úgy döntöttem, limitált számban elvállalok embereket. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Rengeteg új fotóval jövök még Nektek, elnézést a késedelemért! A természet kedvelőinek készítettem ezt a zöld gyapjú raszta szettet. Zöld merinó gyapjúból nemezeltem.


Tollal, fagolyókkal és bronz gomba raszta gyönggyel díszítettem. Ez a szett duplaszálból áll. A hajhoz könnyen felfonható, rögzíthető szilikon gumival, ezt.


Szóval a “napon belül kellene x db műraszta jellegű kéréseket sajnos nem tudom teljesíteni, illetve 1-2. Ami még érdekes lehet: sokan panaszkodtok, hogy kevés fotó van az oldalon. Nos, ez azért van, mert én nem szívesen fogom le és.


Szőke színű merinó gyapjúból nemezelés technikával készítettem ezt a szettet. Hosszú távú megoldásként nyers hajainkat ajánljuk, melyek kezeletlen festetlen még fel nem dolgozott hajak. A nyers hajainkat manufakturális műhelyünkben készítjük elő, szükség estén tresszeljük, tincsezzük, vagy csatos garnitúraként is feldolgozzuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések