2017. április 3., hétfő

Kábel teszter használata

Spórolj tízezreket az autódiagnosztikán - Itt mindent megtalálsz ami szükséges a hibakód olvasáshoz és törléshez, autódiagnosztika kedvező áron, gyors szállítással. Gearbest-es termékek leírása, tesztje. Főleg lámpákkal fogtok itt találkozni, mert azokhoz értek a legjobban. Megtalálható közöttük az érpárkereső ( másik nevén kábelkereső ), a kábelkereső, de komplett szerszám készlet is akár 1hozzá tartozó műszerrel és kiegészítőivel.


Kábel teszter , szakadás vizsgáló. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. A Maxwell hálózati kábel tesztelő RJ1 RJés RJcsatlakozóval szerelt vezetékek tesztelésére szolgál. Rövidzárlat, szakadás, keresztbekötés megállapítására is alkalmas, a lassú és gyors teszt funkció,valamint az eltávolítható kontroll egység nagyban megkönnyíti a műszer használatát. Könnyen olvashatóak a hibaüzenetek, illetve a készülék ellenőrzi a kábel folytonosságát, nyitott, rövid és a kölcsönös kapcsolatot.


Távoli tesztelésre is van lehetőség. Sprotek STM8kábel teszter. Koax és LAN kábel teszter Automatikus ellenőrzés Áramforrás: DC 9V elem. Ezt a szoftveres módosítás (chiptuning) miatt szokták végezni. A chiptuningal a motorteljesítményt lehet növelni, optimalizálni.


Személy, teher, benzin és diesel autókhoz is. Profi Kézi Autódiagnosztika INGYEN SZÁLLÍTÁS hibakód olvasó U5Magyar menü - holmibolt. Ft értékű termék cse. Az elkülönítés lehetséges cipő transzponderrel, vagy transzponder kártyákkal.


Professzionális HDMI kábel teszter , elsősorban telepítőknek illetve a HDMI-DIY szerelhető HDMI kábel fontos kiegészítője. A SAL típusú az 1-ben FM transmitter bemutatása. This feature is not available right now. Please try again later.


Vezeték és vezetékszakadás kereső műszer CAT III 3V Feszültségmentes és feszültség alatt lévő vezetékekhez is. Kereső- és elemzőkészülék elektromos vezetékekhez, földkábelekhez, biztosítékokhoz, védőkapcsolókhoz, acélhuzalokhoz és vezetőképes csövekhez. Képes a vezetékszakadások és meglévő berendezések rövidzárlatainak észlelésére is. Kábelteszter BNC RJCAT-kábelekhez. Multi kábeltesztelő.


Autó kereséses gyors kábelellenőrzés. Ellenőrizze egyszerűen autója állapotát ezzel az akkumulátor, generátor teszterrel. A készülék több üzemmóddal rendelkezik, felmérhető vele az akkumulátor töltöttségi szintje, indítási képessége és a generátor töltése.


A használata a következő: a csipesz végén található egy gomb és ezt lenyomva a csipesz végén kijön 2-fémkar amivel a mérendő kábelt be kell fogni. Ezután elengedhetjük a gombot és a csipesz megfogja a kábelt. Tudni kell, hogy bizonyos multiméter kiegészítő tartozékokhoz nem minden esetben.


NET személyi földelés teszter.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések