2017. április 11., kedd

Lindab redőny

Termékeink közt megtalálható az Aluplast és a Horizont PVC profilok. Lindab tokos redőny. Minden redőnyünk csapágyazott,alsó záróléccel ellátott,a lefutók gumis,vagy kefés betéttel vannak ellátva.


For air exit above roof. Provided with a female connection which fits outside a ventilation duct. Belső tokos redőny , beépített redőnytok esetén csak a redőny elcsúszás gátló árát kalkuláljuk.

A külső lindab tokos redőny a legelterjedtebb redőny típus, kedvező ára végett és a gazdag színválasztéka miatt. Ez a redőny típus is jól sötétít, hőszigetelt és könnyen szerelhető bármilyen. Mivel ez a típusú redőny tok más országokban nem divatos, a kopi tokos redőny csak két redőny tok méretben elérhető. Elé szerelt és főlé szerelt. A szúnyoghálós műanyag redőny teraszajtók esetében csak akkor javasolt, ha ritkán mozgatjuk a szúnyoghálót.


A tengely csapágyazása a. A hőszigetelése már ennek is kiváló és a kedvező ára miatt legnépszerűbb redőny , ezzel találkozunk leggyakrabban. A tok alsó része fokban hajlított.

Tok oldala: Alumínium tok oldal. Redőny láb: Dupla lefutókamrás, kefézett, műanyag kombi redőnyláb (x mm). A kefézett redőny lábaknak köszönhetően a redőny működtetése csendes.


Alap kivitelben fehér porfestett alumínium LINDAB redőnydoboz, fehér porfestett alumínium lefutók gumitömítéssel, fém tengellyel, kívánság szerint motorműködtetéssel készül. Rendelhető műanyag illetve alumínium lamellával. A lamellák végét porfestett alumínium lemez és gumitömítés zárja le. A LINDAB tok kívülről vakolhatóvá tehető, ezzel a doboz. Megjegyzés: ebből az anyagból készülnek az épületek esőcsatornái is amik hosszú évek után sem rozsdásodnak.


Műanyag és alumínium motoros redőny gyártási folyamatok bemutatása. Kattintson ide a megtekintéshez! Az ár tartalmazza: redőnytok, vakoló sín, hungarocell előlap. Nem csak redőnytoknak. A tokvéget, ha szükséges, külön kell megrendelni.


Redextra műanyag redőny. Megfizethető áron, bármilyen színben választható. Kívül a nyílászáró tetején egy tok található, amely lindab lemezből készül, valamint a tok védőfóliával van ellátva az esetleges sérülések elkerülése végett.


A legelterjedtebb színek a fehér és a sötét barna.

A minőségi anyagfelhasználásnak köszönhetően, a hagyományos műanyag redőnyökkel ellentétben, sokkal hosszabb az élettartamúk és az ellenálóképességük is. A redőny típusok között talán ez a legnépszerűbb. A műanyag tok esetében egy légkamrával ellátott tok készül.


A felső tokos redőny esetében, egy hungarocell betét is van a tokban, a magasabb hőszigetelés érdekében. A választható színek a RAL skála színeiből értendőek. Vállaljuk egyedi méretre készített lindab lemezek élhajlítását is méterig egyedi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések