2017. április 10., hétfő

Auto ajto kinyitasa kulcs nelkul

Egyedi megoldás az autó kinyitására kulcs nélkül! Minél modernebb egy autó, annál több lopásgátló mechanizmus van benne, hogy illetéktelenek ne tulajdoníthassák el. Kormányzár, immobiliser, riasztó… De ez nem jelenti azt, hogy lehetetlen lenne az autó kinyitása kulcs nélkül! Mindössze technika és szakértelem.


Mára az autónyitás kulcs nélkül már nem okoz problémát, és sérülésmentesen, üvegtörés nélkül jutsz hozzá újra a slusszkulcshoz. Nyugi, hívj és kiszabadítom a kulcsod!

Lássuk hogyan lehet kinyitni az autót kulcs nélkül! Ez egy igazán jó kérdés igaz? Létezik olyan módszer, ami nem jár a zár károsodásával? A következő blog bejegyzésünkben eláruljuk a titkot, hogyan nyithatod ki autód ajtaját kulcs nélkül, ha már minden kötél szakad!


Ha bárki felajánlja a környezetedben, hogy kinyitja az autó központi zárját kulcs nélkül , valami házi praktikával, nagyon kérünk, ne hidd el neki! Lehetséges az autó kinyitása kulcs nélkül ? Vagy teljesen elveszett a kulcs , te pedig minél hamarabb be akarsz jutni a. Ilyenkor az autó ajtajai. Magyarországon szinte teljesen ismeretlen hobbi a kulcs nélküli zárnyitás.

Autó kinyitás kulcs nélkül. A műfaj legjobbjai másodpercek alatt nyitnak ki egy egyszerű zárat. Azota az auto alatt potkulcsot tartok egy magneses dobozban.


A kulcs nélküli ajtónyitás csak a hozzám hasonló mazsoláknak. A leggyakrabban előforduló eset, amikor a csomagtartóban marad a kulcs , és az autó nem érzékeli a kulcsot. Lehet, hogy a kulcs , vagy a távirányító hibásodott meg, lemerült, netán a zárszerkezettel van valami gon vagy akár több probléma eggyüttesen. Ha lemerült az autó akkumulátora, annak szintén lehetnek ilyen mellékhatásai. Ha pedig esetleg ellopták vagy elhagytad a kulcsodat, nem kérdés, hogy mi okozhatja a bajt.


Egy nyers kulcsot reszelünk a zárhoz feszítő módszerrel, vagy fóliaimpresszióval, egy speciális fóliás készülékkel felvesszük a kulcs profilját. Zárnyitás zártöréssel: Bizonyos zárakat el lehet törni. Maghúzásos zárnyitás: A zár belsejét húzzuk ki, így nyithatóvá válik a zár. Gépkocsi nyitás bemutató!


Amikor bezáródott a kocsi ajtó és bent maradt a kulcs ! Auto ajto kinyitasa kulcs nelkul. A központi zár kinyitása kulcs nélkül nem egyszerű feladat, de van megoldás! Bezártad a kocsiba a kulcsot ? Nem működik a távirányító. Profi autónyitás speciális szerszámokkal rongálás nélkül ! Ajtónyitás ha nincs meg a kulcs !

Ha esetleg elveszítette a lakáskulcsát vagy az a sajnálatos eset történt, hogy kilopták a táskájából akkor sem kell pánikba esni, mert van aki beengedi önt az otthonába! Természetesen egy zár kinyitása kulcs nélkül lehetséges. Ajtó Kinyitása Kulcs Nélkül: Elvesztette vagy ellopták lakáskulcsát?


Esetleg nem tudja bezárni azt? Hívjon minket bizalommal, segítünk! Bármelyik fent említett probléma álljon is fenn, azonnali megoldást igényel. Jól tudjuk, hogy a lehető legrosszabb pillanatban történik a “baj”, pont.


Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy bennmaradt az autóban a kulcs , az ajtó pedig varázsütésre lezáródott, mi pedig szívtuk a fogunkat, hogy mit is tegyünk. DE ENNEK MOST VÉGE! Itt egy remekbe szabott egyszerű módszere annak.


Mercedes autó-hoz is tudna kulcsot készíteni,ugyan is egy kulcsom volt hozzá de azt nagy valószinűségel ki dobtam a kukába. Amennyiben a vezető magánál tartja a jeladót, az. Kétgombos infra kulcs volt.


Aautó ajtait nem zártam le az nap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések