2017. április 14., péntek

Bősárkány falunap 2017

Rengeteg sztárvendég, jobbnál jobb programok mind gyerekeknek, mind felnőtteknek. This video is unavailable. BŐSÁRKÁNYI APUKÁK TÁNCA A LÁNYAIKKAL. Nem mindennapi Apa-Lánya Tánc.


Dorina és Gyuri esküvője BEST Father-Daughter Dance - Duration: 5:42. Cancel Unsubscribe. Subscribe Subscribed. Minden település számára fontos helyi ünnep a falunap.


Ez az az alkalom, amikor összegyűlnek a falu lakosai, hogy megálljanak egy pillanatra a napi rohanásban, és örüljenek az életnek, örüljenek egymásnak. A falunapok megszervezése nem kis feladat, hiszen egy napba kell sűríteni mindent. Növendékhangverseny - Karácsonyi koncert Viva Espana Palesztrina Kórus koncertje a Szentháromság templomban. Budapestről, a Nemzeti Színházból.


Nagyon boldogok vagyunk, mert most tudtuk meg, hogy megyéből minket választottak a legjobb előadásnak! Designed by Smartcat. Falunap _plakát meghal. Tárkány község önkormányzata.


Magyarország északnyugati részén, Csornától északra Mosonmagyaróvártól délre km-re helyezkedik el. Környező települések Barbacs, Maglóca, Acsalag, Rábcakapi, Hanság-liget, Jánossomorja, Csorna. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek.


A szervezőkkel igyekeztünk egy olyan falunapot megálmodni és megvalósítani,. Feltöltötte: Friss Média Egy borjat szállított az az utánfutós Volkswagen Passat, amely ma késő esete frontálisan ütközött egy bérelt Audival. Hiányzó: falunap fellépésekről bővebben a fellépés menüpontban olvashat.


Sections of this page. Fertő-Hanság Nemzeti Park élőhely-rekonstrukció mellett a falu határában létrehozott vízicentrum-üdülőfalu. Acciaroli egy festői szépségű falu a Tirrén-tenger partján, Salernótól km-re.


A kék zászlós stranddal rendelkező település minden nyáron. Megkezdődtek a hivatalos eljárások a múlt csütörtöki, bősárkányi halálos. Bősárkány , Bősárkányi Sportpálya: képek, adatok. A megyei önkormányzat kitüntetése a polgármester és a falu lakói. Gégény község hivatalos weboldala.


A falunap megnyitójáig a sárbogárdi Black Horse Country Club és az. Történelme: A község a Honfoglalás előtti időszakban is lakott terület volt. Beszterec és környéke már ősidők óta lakott hely, ezt támasztja alá a határában található földvár is. Fő tértől mindössze néhány lépésre impozáns, vendégbarát irodában várják a Sopronba érkezőket a Tourinform Iroda munkatársai. A turisztikai információnyújtásán túl kibővült szolgáltatással várják az érdeklődőket kollégáink, hétfőtől vasárnapig 10.


Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb. Kezdetét vette a VI. A ma esti sztárvendég Nagy Feró és a Beatrice lesz, szombaton pedig Korda György és Balázs Klári, valamint az Irie Maffia lép fel.


Tűzijáték és lovasnap is lesz a hétvége során.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések