2017. április 25., kedd

Aluplus paszta ár

A Wago Paszta az Elektrokémiai korrózió elkerülése érdekében az alumínium vezetékek összekötését segíti. Terhelés során az idő előrehaladtával az átmeneti ellenállás egyre jobban nőni fog, enélkül melegedne a kötés és a szigetelés megolvadna ami tűzesetet is okozhat. Alumínium vezeték csatlakoztatása esetén a rendelkezésre álló. WAGO Alu-Plus kontaktpaszta, alumínium vezetékek bekötéséhez. Az alumínium és réz kábel sorkapocsba kötésénél használjuk.


A kötés a réznél garantált tulajdonságokkal fog rendelkezni így például nem igényel semmiféle karbantartást.

Alu-Plus ” Contact Paste Advantages: Automatically destroys the oxide film during clamping. Prevents fresh oxidation at the clamping point. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


Az adatok tájékoztató jellegűek. Az ár (ak) kizárólag online vásárlás esetén érvényes(ek)! A WAGO „ Alu – Plus ” kontaktpaszta a tömör alumínium vezetékek bekötésénél megbízható érintkezést biztosít.


Nem szükséges a bekötés előtt a vezetéket.

WAGO Alu – Plus kontaktpaszta , alumínium vezetékek bekötéséhez. WAGO Alu -Plus kontaktpaszta, alumínium vezetékek bekötéséhez. IGEN, lehet alumínium vezetéket is bekötni a WAGO sorkapcsokba és vezeték. Ezt az ALU -PLUS paszta alkalmazásával kizárjuk.


Kérjük, engedélyezze a látogatáselemzést, hogy hatékonyabban tudjuk fejleszteni szolgáltatásunk, illetve engedélyezze az érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítését támogató („marketing”) sütiket is. Mennyiségi egység: db. Gyári termék adatlapért kattintson ide.


Design: Tanie strony internetowe. Malarnia proszkowa Lubsko. Kosár tétel - Ft. Napelem-Amerisolar polykristályos rendszerek kivitel.


ALU-PLUS Kontaktpasztával és a vezetékvéget a bekötés előtt az. Védő- és kontakt paszta (kötésjavító keverék), 150g, Védő- és kontakt paszta – Szigeteletlen saru és toldóhüvely – Vezeték kötéstechnika. Csavaros réz elosztó síneknél szoktatok használni pasztát aluminium veteték. WAGO - Érintkezést javító ALU-plus paszta fecskendőben 20ml - Vegyszerek elektronikához - Amennyiben megrendelését egy adott munkanapon 12:00-ig leadja, úgy az árut még aznap elküldjük Önnek. Prezentacja działania ramowego systemu zabudowy balkonów AluPlus.


A WAGO „ Alu-Plus ” kontaktpaszta a tömör alumínium vezetékek bekötésénél megbízható érintkezést biztosít.

A vezeték láthatóan korrodált felületét a bekötés előtt meg kell tisztítani! Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Wago vezeték összekötő tartó kalapsínre szerelhető 4mm2-re.


Nem lesz csavaros bekötés, pont azokat akarom megszüntetni. A képen amúgy be is rajzoltam, hogy melyik megszakító mit lát el és milyen vezetékkel csatlakozik. Elvileg ez rugós kötőelem, tehát a csokival ellentétben megfolyás ellen is véd.


Akkor már csak az a bizonyos alu kontakt paszta kell, és elvileg maradhat az alumínium vezeték.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések