2017. április 10., hétfő

Otthon melege nyílászáró 2017

Budapest Főváros IV. ITT AZ ÚJ PÁLYÁZAT NYÍLÁSZÁRÓ CSERÉRE! INGYEN CSERÉLHETED KI AZ ABLAKOT, AJTÓT! HATALMAS AZ ÉRDEKLŐDÉS!


Júliustól rengeteg pénzt adnak nyílászáró cserére, hőszigetelésre, fűtéskorszerűsítésre!

A támogatást eddig 1ezer család vette igénybe. Ez folyó áron -kal, a fogyasztói árak alakulását figyelembe véve -kal haladta meg az egy évvel korábbit. A pályázat számokban: Összes rendelkezésre álló pénz: Milliárd Ft. Greenlight pályázatok oldalon.


Mostantól 9ezer forint piaci értékű támogatásra is lehet jelentkezni! A csempe egyrészt tetszetős megjelenésének, hosszú élettartamának és könnyű tisztán tarthatóságának köszönhetően igen kedvelt burkolóanyag. Alkalmazásuk régebben a vizes helyiségekre és a konyhára korlátozódott, mára azonban a háznak szinte minden részén, belül és kívül egyaránt meghonosodott.


Ebben nem utolsó sorban a széles választék is szerepet játszik.

Készüljön fel időben! Akár 7ezer forint támogatást is kaphat konvektorcserére. Fontos figyelmezteté. Az elnyerhető, vissza nem térítendő támogatás százalékos volt, egy konvektor. Csak egylakásos (önálló) családi házak pályázhatnak.


Ha egy épületben két vagy több lakás van, vagy egy helyrajzi számon több. Otthon melege program. Háztartásonként több konvektor cseréjére is lehet pályázni, egy készülékre legfeljebb bruttó ezer forint igényelhető és az alprogram a cseréhez kapcsolódó beszerelést is támogatja. Közérthető, egyszerűsített pályázati felhívások e-mailben.


A rezsicsökkentés mellett az energiakorszerűsítések is segítik a takarékosságot. Az ember eltörpül a budapesti hulladékégető depójában, ahol szó szerint hegyekben áll a szemét, hogy aztán áram és meleg legyen belőle. Címkék: ablak ,, ablakcsere ,, ajtó,, ajtócsere, fa, fa, nyílászáró. Napelem, ablakcsere , szigetelés – Ezek nélkül tuti nem kapsz uniós ingyenpénzt. Elmondta, hogy augusztusban az egyik ablakgyártó visszalépett.


Kihirdették az MVM EDISON Light Up! Visszatérve az otthon melege és egyéb pályázatos programokhoz. A nyílászárók állapotát tekintve valamivel kedvezőbb a helyzet: a jó.

Hőszigetelés, födémszigetelés, nyílászáró csere, fűtéskorszerűsítés, megújuló energiák hasznosítása. Nagy összeget adnak nyílászáró cserére, hőszigetelésre, fűtéskorszerítésre! A tavalyi évben beadott pályázataink minden esetben sikeresek lettek. A pályázatok az előző évben az év második felétől, július 1-től voltak benyújthatóak, de viszonylag hamar le is zárultak.


A kormány dolgozik az otthon melege program kiterjesztésén, hogy minél több pénz maradjon a családoknál - hangsúlyozta Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért valamint közszolgáltatásokért felelős államtitkár budapesti sajtótájékoztatóján. A pályázatkezelő a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal együttműködésben, a rendelkezésre álló forrás figyelembe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések