2017. március 1., szerda

Béléstest árak

A feltüntetett béléstest árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák! Tehát mindig két gerenda kerül közvetlenül egymás mellé, és csak utána következik a béléstest. Ennek hiányában nem megfelelő teherbírású lesz a megépült födém.


Kedvező E gerenda árak. Zsalukő árak és akciók Gyártóként kifejezetten kedvező áron tudjuk értékesíteni zsaluköveinket, a kívánt mennyiségtől függően. Nézzen be hozzánk, hogy személyre szóló ajánlatot tudjunk adni Önnek.

Viszonteladóknak és nagyobb megrendelőknek tudunk még kedvezményt biztosítani. A lábatlani prémium minőségű födémgerendák, betongerendák, e-gerendák családi házas építkezések födémszerkezeteinek kialakítását teszi lehetővé. Kerámia födémrendszer ( béléstest ) Lakóházak födém kialakítására szolgál.


A födémgerenda és béléstest egységes kerámiafelületet biztosít. Jól vakolható, könnyű beépítéskor mozgatni. Hőszigetelő képessége kiváló. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához. További információ.


A kategória termékeit többnyire csak a fóti és budakeszi telephelyeinken forgalmazzuk!

Az árlistában szereplő árak bruttó (általános forgalmi adót tartalmazó) fóti és budakeszi telephelyi átvétel esetén érvényes egységárak. Az előre gyártott beton, vasbeton vagy feszített beton szerkezeteket telepített üzemben vagy építési helyszínen állítják elő, a beton megszilárdulása után állítják be. A megadott Bakonytherm béléstest ár bruttó ár. Mesterfödém gerenda, béléstest , födémpalló Tisztelt Vásárlóink! Beton gerenda ár, akció!


A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A Pápateszéri Téglagyár a Bakony hegység lábánál, Pápa városától km-re található. A gerendák felfekvési irányában a koszorú melletti béléstest oldala zárt, hogy a friss beton ne tudjon a béléstest üregeibe folyni. Műszaki adatok a gerendák táblázata alatt.


Az árak nem tartalmazzák a ledaruzás és az útdíj költségét, kérem hogy ennek mértékéről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál. Vásárlás után a megüresedett raklapokat telephelyünkön hónapig teljes áron visszavásároljuk. Bruttó árak , tartalmazzák az ÁFÁ t, továbbá kis mennyiségek vásárlása esetére vonatkoznak.


A weboldalon megadott Bakonytherm tégla árak bruttó árak. Webshopunk jelenleg nem üzemel. Béléstest árak Az építési betonelemek árairól szóló tájékoztatónkat feltétlenül olvassa el, amelyet a kezdőlapon, vagy ide kattintva találhat meg! Az árlista kedvezményes listaárakat tartalmaz, kedvezmények adhatók, az árak változásának jogát fenntartjuk.


Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott építőanyagokra. Porotherm falazóelemek kedvező áron országos kiszállítással.

Leier mesterfödéMegnevezés: Max.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések