2017. március 6., hétfő

Rossz szóviccek

Csomagharc Javában dúl a karácsonyi vásárlás, és az online boltoknak hála felpörög a csomagszállítás is. Ilyenkor vélhetőleg a piac minden szereplője hasít a házhozszállítás tortájából, ám a pangós időszakokban bizony kemény verseny folyik a logisztikai cégek között. Napi Borzasztó Szóvicc bejegyzései klasszikus témában. Padmegoldás Borítékolható, hogy lesznek olyanok, akik a most.


A posztoló tudja, hogy eggyesek számára túl gyakran használ.

Uralkodik jónéhány közkeletű sztereotípia. Finnországi kirándulásom egy rövi kétnapos tallinni kiruccanással szakítottam meg, és ezt bizony nagyon jól tettem, mert pár perc után szerelembe estem a várossal. A legrosszabb, legpocsékabb, legfárasztóbb viccek, poénok, történetek. Nyuszikás, pistikés, mórickás, stb viccek.


Folyamatos feltöltés, minden nap új. Az egyik ügyvéd ügyfél megkeresett, hogy laptop kellene a fiának, mert a régi megdöglött. Aztán hosszú csend.


Gondoltam felhívom és rákérdezek.

Ami itt van eggyel feljebb! Ingyen van, és jó neked! Az utolsó tanítási napon a gyerekek ajándékot visznek a tanító néninek. A virágboltos fia egy csokrot hoz, a cukrász kislánya egy tortát, majd az italboltos kisfia egy nagy dobozt, szépen csomagolva. Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet.


Csak az hal meg, akit elfelejtenek, örökké él akit nagyon szerettek. Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy szeretett édesanyánk és nagymamánk DR. Ezen az oldalon vicceket olvashatsz,ami bearanyozhatja a napodat!


Egyik legnagyobb és legrégebbi szexpartner kereső oldal a rosszlanyok. Szexpartner személyek között valamint listák szerint is részletesen lehet keresni szexpartner kereső oldalon. Fárasztó Faviccek Megnevettet és lefáraszt - ez a viccek kuriózuma, a favicc! Neke ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma!


Rossz viccek a fárasztóviccek oldalon. Itt romlott a humor. Mindig van min röhögni!


Szóviccek itt minden szó vicc megtalálható ami a szem száj ingere :D ígérjük itt nem fogunk szavalni és a szavakkal dobálózni.

Gyere vissza minden nap. Csak akkor ha megalapozott a poén gyanúja. Az ítélet megszületett. Advertisement Autoplay When autoplay is enable a suggested video will. Nézzetek körül nálunk.


Vicces szavak találhatóak itt. Tata, mi az a tőzsde? Ha van időd a munkában nézz fel. Nézd Bendegúz, megpróbálom úgy elmagyarázni, hogy te is megértsd.


Tegyük fel, hogy veszel egy tyúkot, ami aztán tojást tojik. Aki rossz viccet mon azt a többiek megeszik! A nyuszika kezdi, a viccén mindenki nevet, csak a zsiráf nem.


Ezért a nyuszit megeszik. A következő a farkas, akinek a viccén mindenki röhög, csak a zsiráf nem. A medve viccén senki sem nevet, csak a zsiráf.


A szőke nő egy hét alatt hatodszor nézi meg ugyanazt a filmet. Rögtön az első napon meglát egy fiút, akin úgy érzi segítenie kell, mert csak áll magában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések