2017. március 7., kedd

Radiátor bekötési méretek

Az ilyen módon létrejött új termék, a szelepes radiátor eredendően kétcsöves fűtési üzemmódra alkalmas. Akár közvetlenül is beköthető csőhálózatba, de ebben az esetben bizonyos megszokott és elvárt funkciók - pl. A gyakorlatban emiatt a csatlakozó szelepek. A Silver radiátor magas minőségű, nagy odafigyeléssel előállított, és kiemelkedő minőségű acéllemez radiátor.


Valamennyi PURMO radiátor az EN 4szabvány szerint került bevizsgálásra. Minden radiátor fűtőlapján feltüntetjük a következő adatokat: gyártó neve, gyártási ország, radiátor típus, az EN 4szabvánnyal való megegyezőség lajstromszáma, maximális üzemi hőmérséklet, a gyártás dátuma, időpontja. Az acél­lemez tagos radiátor műszaki jellemzőit és a hőtani adatait a 7. Más méretet lehetőleg csak akkor használjunk ha a járatos méret nem fér el. A termékek széles spektruma - figyelembe véve a radiátor magasságát, hosszát, szélességét és teljesítményét-, lehetővé teszi a bármely helyiséghez való alkalmazását.


A Dunaferr Lux-UNI acéllemez radiátor nem csak oldalról köthető, hanem az alsó bekötés is megoldott. Beköthető balról, vagy jobbról, innen ered a balos, vagy jobbos? Ezeket a bekötési pontokat rejtett bekötési pont-nak is szokták nevezni.


Mindemellett magas minőséget képviselnek a radiátorok körében, mely. A Dunaferr által gyártott törölközőszárítós radiátorok kiváló magyar minőséget képviselnek a termékek között. A gyártó ezért is vállal minden törölközőszárítós radiátor termékére év garanciát.


A gyártási eljárás minden szempontból megfelel a környezetbarát követelményeknek. Webáruházunkban igyekszünk mindig a piacon fellelhető legjobb radiátor árak biztosítására, hogy igazán kedvező áron vásárolhasson nálunk. Beépítési méretek és bekötési variációk: Minden igényt kielégítő radiátor bekötések! A hétféle bekötési móddal a fűtési rendszer tetszőlegesen kialakítható.


Alsó-alsó bekötési módnál terelődugóval a radiátor teljesítménye növelhető. A lándzsás szelep alkalmazása nem ajánlott. Abban az esetben, amennyiben csak fűtőpatronnal elektromosan szeretnénk használni a csőradiátort, az alábbiak szerint kell elvégezni a radiátor feltöltését: 1. Szereljük fel a csőradiátort a kívánt falfelületre. Minden egyes radiátor tömörségét festés elõtt megvizsgálják. Függőleges pozicionálású radiátor , profilozott homlokzati lemezzel, kevés helyet foglalva a fal mellett.


A radiátorok ÉMI (magyar) DIN-minõsítésekkel és forgalmazási engedéllyel rendelkeznek. A függőleges pozicionálású radiátorok két és egycsövű rendszerekbe rendelhetőek, az alsó blokk elhelyezésének függvényében. A fűtőtesteket szelepvédő kupakkal szállítjuk. A Dunaferr radiátorokat főbb termékcsoportra oszthatjuk, a Dunaferr LUX-UNI, Dunaferr LUX-N illetve a Dunaferr (D-ÉG) Standard.


A radiátor megfordításakor lehetőség van a fölső oldali bekötésre is. Mind termékcsoport rendkívül nagy méretválasztékkal kapható, a LUX-UNI egy-, kettő- és háromsoros verzióban is megvásárolható. A Lux-Uni Dunaferr radiátor mellett megtalálható a Lux-N Dunaferr radiátor és a Standard Dunaferr radiátor is.


Nagy méretválaszték, minőségi termék, legjobb ár - ezek a főbb jellemzői a Dunaferr radiátor termékek mindegyikének. Korszerű technológiával készül a Dunaferr radiátor , széles méretválasztékkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések