2017. március 7., kedd

Műanyag ablak profilok

Műanyag ablak márkák – műanyag ablak profilok összehasonlítása. Nincs olyan építkező, vagy lakásfelújítást tervező, aki ne időzne el a nyílászárók kiválasztásának kérdésénél. A műanyag ablakok piacán a VEKA profilok bírnak talán a legalacsonyabb hőátbocsátási értékkel, így aki tőlünk vásárolja meg nyílászáróját, jelentős mértékű fűtési energiát takaríthat meg, sőt a környezetet is védi ezáltal, mert a kevesebb fűtés kevesebb CO kibocsátást jelent! Veka View more Gealan View more Salamander View more Ponzio View more Schüco View more. Hatalmas raktárkészletből vásárolhat műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat, beltéri ajtókat és redőnyöket.


Nálunk minden azonnal történik.

Mindegy, hogy a régiek cseréje vált szükségessé, vagy már építkezés során szeretnénk a lehető legmagasabb minőség, és a vele járó funkcionális előnyök mellett letenni voksunkat, a hang-, és hőszigetelő képességre mindenképpen figyelmet kell majd fordítanunk a választásnál. A profil kialakításából adódóan vízvetők, illetve szellőzök esetén is kiválóan illeszkedik minden ablak típushoz ( műanyag , fa, fém). Szerelése kívülről csavarral vagy belülről rögzítő acélklipsszel történik. A megrendeléstől számítva, legkésőbb 3-héten belül leszállítjuk nyílászáróját, és beépítjük, vagy személyesen átveheti telephelyünkön ablakát. A Realtherm műanyag nyílászárók megfelelnek a legmagasabb minőségi, hang, és hőszigetelési elvárásoknak.


A korszerű gyártósoron készült homlokzati nyílászárók megoldást jelentenek a családi házak, a társasházi lakások ablakcseréin túl az új építésű fokozott hőszigetelési elvárásokkal bíró lakóingatlanok nyílászáró választására is. Műanyag takaróléc, szegőléc forgalmazás, fehér műanyag takaróléc öntapadós, 3cm-es cm-es és 7cm kivitelben. Viszonteladóknak további kedvezményekkel még jobb árakkal, egész éveben akciókkal.


Cégünk éve foglalkozik műanyag nyílászárók és árnyékolástechnikai eszközök forgalmazásával valamint az ezzel kapcsolatos munkálatok teljes körű kivitelezésével.

Ez idő alatt széleskörű tapasztalatot szereztünk ahhoz, hogy műanyag nyílászárok cseréje esetén, ügyfeleink minden igényét maximálisan kielégítsük. A lehetséges profilok a lap alján találhatóak. A nyílászárók az alábbi szinekben rendelhetőek. A VEKA műanyag ablak fogalommá vált a műanyag nyílászáró gyártás világában, mert olyan színvonalat képvisel, amit etalonnak tekintenek.


A VEKA az az ablakgyártó, amelyik a műanyag ablakprofilokat kiemelkedő színvonalon készíti el akár szabvány méretben, akár egyedi igények szerint, fehér és színes változatban egyaránt. Az ár tartalmazza a légbevezetőt (résszellőzőt), a rovarrácsot, a kiszállást, a szerelést (meglévő műanyag ablakba), így Önnek semmilyen más költsége nem lesz. Profilok összehasonlítása A műanyag nyílászárókat hőszigetelés szempontjából a Hőátbocsátási tényezővel hasonlíthatjuk össze.


Az érték megmutatja, hogy ugyanakkor felületen az adott nyílászáró mekkora hőmennyiséget enged át. Az álltaunk forgalmazott műanyag ablak profilok Németországban készülnek UV-álló műanyag profil, kiválóan hőszigetelt, az alapvető tervezési szintén olyan tényező, ami alap üvegezéssel 1. Viszont műanyag ablak profilok at csak éve kezdtek el fejleszteni. A Salamander a műanyag nyílászáró gyártásban is a ugyan azt a magas színvonalat képviseli, amit a cipőgyártásban immár 1éve követ.


A Schüco műanyag ablakok magyarországi referencia gyáregysége tavaly óta a BERG SYSTEM Sokan nem is tudják hogy a profil gyártója hatalmas pénzeket fordít nem csak arra hogy világszínvonalon is vezető pozícióba maradjon az alumínium függönyfalak mellett a műanyag nyílászáró gyártásban is. Az Marketablak műanyag ablak -, ajtó- és erkélyajtói, valamint kiegészítői hosszú távú megoldást biztosítanak a hőszigetelési, hangszigetelési, és biztonsági kérdésekben. Lakossági vásárlók igényeire felkészült szakembereink jól ismerjük az Ön igényeit. Az összes gumiprofil ebben a termékcsoportban nagyfokú szigetelést biztosít, megfelelő tömítettséggel.


Ezeket a műanyag profilokat nagy mennyiségben, és szálanként vásárolja meg a MARSHALL, és rendkívül precíz vágással és pontos hegesztési eljárással kapcsolja össze, aminek eredménye a négyszög alakú, vagy ívelt formájú ablak , ajtó illetve erkélyajtó. Még akkor sem, ha a szokásos, legismertebb néhány paramétere (légkamrák száma, üveg hőátbocsátási tényezője) azonos értéket mutat. Műanyag profilok különbözőségéből adódóan, az abból készült nyílászárók sem egyformák.

A Marshall műanyag ablak és erkélyajtó profilok választható színei Klasszikus profilszínek A klasszikus színek kategóriájának különlegessége, hogy a fa szerkezetének rajzolata is látható. A tisztítás során ne használjon maró hatású tisztítószereket a kereten és a profilon. Javasoljuk mosogatószer és szálmentes kendő használatát.


A GEALAN profilrendszerből gyártott műanyag ablakok legújabb generációja nemcsak a külső megjelenésre fektet hangsúlyt. A kimunkált és a legkisebb részletekig kidolgozott profilgeometriák minden műszaki követelménynek megfelelnek: a GEALAN műanyag profilok hő-, hangszigetelés, betörés elleni védelem, valamint szellőzés szempontjából a legfejlettebb műszaki. Egy hetes gyártási idő. Magyarországon egyedülálló módon csupán az RS Ablak vállalja minden típusú műanyag nyílászáró egy hetes legyártását, függetlenül attól, hogy fehér vagy színes ablakról van szó. Tekintse meg redőny, rovarháló és reluxa kínálatunkat!


Az ablak profilok ún.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések