2017. március 30., csütörtök

Tűzvédelmi szigetelés

Tűzvédelmi szigetelések. Rockwool tűzvédelmi szigetelés megakadályozza a lángok tovaterjedését, megvédi a szigetelt épületszerkezeti elemeket. Mindeközben nem lép fel károsanyag, pl.


Faanyagvédő szerek. Farontó rovarok és gombák elleni faanyagvédő szerek.

Az Euroclass osztályozás (Euro-oszály) lehetővé teszi az építőipari termékek tűzzel szembeni viselkedésének vizsgálatát, illetve az ezt követő, egységes elvek és kritériumok alapján való besorolásukat - egész Európában. Hő hatására a tűzvédelmi mandzsettában található alapanyag megduzza teljesen összenyomja a szennyvízvezetéket, és így elzárja az átjárást a többi emelet és helyiség felé. A Geberit FSH mennyezeti szigetelés egyszerűen kialakítható és megbízható megoldást jelent a födémáttörések tűzvédelmi szempontból biztonságos lezárására. A nyílások közötti tűzvédelmi betétet a ragasztás mellett min.


Emellett minimális organikus alkotóelemei miatt a ROCKWOOL szigetelés nem bocsát ki mérgező füstöt. A kereskedelmi vállalkozás fő céljai közé tartozik, hogy hazánkban is ismert - a világpiacon már ismert – építőipari terméket bevezessen a magyarországi piacra. A polisztirolhoz hasonló hővédelmi tulajdonságú a kőzetgyapot hőszigetelés- szigetelés , amely nem éghető, ezért tűzvédelmi szempontból biztonságosabb megoldás.


A Rockwool Technical Insulation energiahatékony hő, hang, illetve tűzvédelmi szigetelésekre kínál megoldást a technológiai piacon, valamint a hajóipar és tengeri olajkitermelési szektor számára.

A kőzetgyapot granulátumot számos területen lehet alkalmazni, mint például hő-zaj – tűzvédelmi szigetelés. A gazdaságos és hatékony feldolgozás nélkülözhetetlen a hőszigetelő termékek elhelyezésénél, régi épületek felújításánál korszerűsítésénél. A szigetelés a fűtő-, szellőző- és klímaberendezések egyre fontosabb részévé válik. A Rockwool szigetelőanyagok a légtechnikai vezetékekben hatékonyan működnek mint hőszigetelő, tűzvédelmi és hangszigetelő anyagok, részben pedig a páralecsapódás csökkentésére szolgálnak. A tűzveszélyességi osztályoknak többek közt a tűzoltó berendezés kiválasztásánál van szerepe.


A létesítmények, építmények megvalósítására, kialakítására vonatkozó tervezés során tűzvédelmi szempontból a legalapvetőbb szakmai eljárás a tűzveszélyességi osztályba sorolás elkészítése. Köszöntjük lapunkon. Cégünk tűzvédelemmel, - ezen belül passzív tűzvédelmi anyagok forgalmazásával foglakozik, -, megoldási javaslatokat és tűzvédelmi anyagokat tudunk ajánlani Önnek. Az FKD N Thermal kőzetgyapot táblák hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelés kialakítására szánt termékek, külső (határoló) falak kontakt homlokzati hőszigetelő rendszereiben (ETICS), amelyekben a hőszigetelő anyagot dübelezéssel és ragasztással rögzítik a fogadófelületre.


Thermo Loft fújható szigetelés felhasználási terület: A Knauf Insulation Thermo tervezett alkalmazási területe magastetős házak nyitott padlástere, befújással alkalmazva. Egyaránt alkalmas új épületek szigetelésére, valamint olyan régebbi magastetős otthonok felújítására is, amelyeknél a szarufák köze vagy a padlásfödém gyakran nincs szigetelve. Cégünk, a Szigetelesbolt több mint éve meghatározó szereplő, hőszigetelés, illetve szigetelés területén. Kiváló minőségű szigelés és hőszigetelés, üveggyapot szigetelő anyagok beszállítása, speciális szigetelés és hőszigetelés munkálatok kivitelezése.


A Rockwool Multirock lemezek kedvezően alkalmazhatók gipszkarton válaszfal rendszerekben, homlokzati falak belső felén, borított gerendafödémek gerendák közötti légterében, könnyűszerkezetes épületek homlokzati acél falkazettáiban, zárt álmennyezetek fölött hő-, hang- és megelőző tűzvédelmi szigetelésként. Elsősorban olyan szerkezetekben történő. A Promat SEE (South East Europe) piacorientált megoldásokat szállító, a régióban a tűzvédelem és a nagy teljesítményű szigetelés területén elismerten vezető szerepet vállaló cég.


Gépészeti és tűzvédelmi szigetelés Ebben a kategóriában összesen termék található.

Aeroduct tűzvédelmi rendszerrel szükséges kombinálni. Rácshálós erősítésű, téphetetlen alumíniumfóliával bevont kőzetgyapot csőborítással. A szigetelések tervezése során a mindenkor érvényben lévő munkavédelmi és tűzvédelmi szabályokat, előírásokat figyelembe kell venni.


Ebből adódóan a szigetelési paletta széles spektrumot ölel fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések