2017. március 14., kedd

Meszes glett obi

OBI áruházak: Még több áruház megjelenítése Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudjuk átvenni a bevásárlókosár, a bevásárlólista vagy a termékösszehasonlítás meglévő adatait, ha áruházat változtat. SZÉRIA GLETT BELTÉRI 0-10MM 25KG és még 1termék közül választhat a kategóriában. Rigips Rimano 0–glettelőgipsz – kg – mindenfajta mész-cement vakolatra, festés alá glettelésre, kisebb vakolathibák kitöltéséhez, simításhoz falon vagy. Poli-Farbe Corso beltéri meszes glett. Beltéri meszes glett.


Nem vizes helyiségek tégla, vályog, beton falain, vagy vakolt felületeken alkalmazható. Festés illetve tapétázás előtt a falfelület simítására és a lyukak, repedések javítására alkalmas. Cement és mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.


Széria- glett - kg - finom szemcsés, extra fehérségű, készre kevert glettelőgipsz - új és régi falak, mennyezetek falazott szerkezeteinek, beton és habarcs felületeinek glettelésére - gipszkarton lapok felületi glettelésére és hézagolására hézagerősítő csíkkal - kiegyenlítő. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Rigips kültéri glett Felhasználásra kész, por alakú cementkötésű.


POLIFARBE CORSO 0-BELTÉRI GLETT 1KG. Alkalmazásával betonfelületeken extra eros tapadás érheto el. OBI Laminált padlólap „Comfort“. Kültéri padlólap „Charlie“. Készre kevert glettanyag: A kész massza paszta formájában készül, mely a csomagolás felnyitását követően azonnal használható.


Gépi alkalmazás esetén kg termékhez kb. Glett , kültéri glett , gipsz. A falról a régi tapéta eltávolítása után a festékréteget lekapartuk, és az azt követő munkafolyamatot lehet látni az úgynevezett vékony vakolást az első sor. Falfestés előtt, de pláne új meszes vakolatot minden esetben glettelnünk és alapoznunk kell, hogy szép és tartós végeredményt kapjunk. Ebből a videóból kiderü.


CORSO BELTÉRI MESZES GLETT - webshop árajánlata. Strapabíró, meszes simítóglett kőszerű felületi hatás eléréséhez. Koppintson duplán a nagyításhoz. Platinum Decor kültéri meszes. Azonnal felhasználható, készre kevert glett.


Fa ablakhoz nem glett kell, hanem gitt! Amit rágtak a légy jó mindhaláligban is. Praktiker, baumax, festék bolt, háztartási bolt. Ezt a hatást a barkácsüzletekben is kapható glett anyag segítségével érhetjük el.


LB-KNAUF GLETTI - meszes glett (10kg). Befejező réteg: Kiszáradás után (karbonátosodás) festhető, tapétázható. A glett száradása után az esetleges glettelési hibákat csiszolással tüntessük el, ezután következhet a festékréteg (alapozás után). A kereskedelemben kapható szinte bármely falfestékkel átvonhatjuk (természetesen kültéren homlokzati festékkel), azonban mindig vegyük figyelembe a festékgyártó ajánlásait, utasításait. A STYRO-BOND MESZES GLETT alapja legyen egyenes, erős, stabil, száraz (nedvességtartalom max. ), az alapfelület ne legyen fagyos.


Mentes legyen a régi festékbevonatoktól és egyéb más, a glett tapadását gyengítő szennyeződéstől. Az alapfelületet előre elő kell készíteni. A meszelést jól feloldott, átszűrt meszes vízzel kell kezdeni. Az első mészvíz réteg akkor jó összetételű, ha az első ránézésre - száradás előtt - nem is látszik, hogy meszeltünk. Ismerje meg a Baumit termékeit.


Ezek a sütik általában marketing, reklám és hirdetési tevékenységek miatt kerülnek beállításra, abból a célból, hogy a felhasználók érdeklődési körét monitorozzák, majd ennek megfelelően tudnak releváns hirdetéseket megjeleníteni a weboldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések