2017. március 20., hétfő

Biopin keményolaj ár

Színtelen alapozó és impregnáló olaj , keményolaj , kertibútor- olaj. Ma már gyakorlattá vált a biopinnel. Emellett természetesen a kedvező ár –érték arány. Minden készleten lévő termékünkre vállaljuk az 1. Kültérben önmagában ne használjuk, és pl.


Ellenállóvá teszi a fa konyhai. A puhafákat és a parafát nyomás, dörzsölés állóvá teszi, rugalmas felületet biztosít. Az alap színtónusa az olajtól valamelyest elmélyül, erezetét felélénkíti. A környezettudatosak a kültéri faburkolatok felületkezelésére gyakran választják a környezetbarát vagy bio festékeket. Sun Teck, Bright Teck Kiszerelés: db.


A biopin teak- olaj ápolja és védi a felületet. A főbb alkotó elemei: tung olaj ( faolaj ), karnaubaviasz, kolofonium gyanta, stb. Hajóolaj Barend 1l színtelen.


A habiol olaj amikor bejott a piacra azzal logott ki a tobbi kozul , es igy is. Talan a biopin munkalap olaj olcsobb es nem annyira. A vevőnek mindig igaza van. Magas olajtartalmú fákat (pl.: teak) először biopin növényi hígítóval (narancsolaj) áttörölni. A teak-olajat ecsettel 1-2-szer egyenletesen felvinni.


A be nem szívódott olajat perc múlva puha ronggyal áttörölni, majd száradás után a felületet még egyszer olajos ronggyal átdörzsölni. A webáruház termékeinek feltöltése folyamatosan zajlik. Felmerülő kérdés esetén keressenek minket bizalommal elérhetőségeink egyikén! Türelmüket és megértésüket köszönjük!


Feliratkozás hírlevelünkre. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja a legújabb akcióinkról szóló értesítést! A növényi olajok és a gyanták gondoskodnak az optimális védelemről és a selymesen csillogó felületről. Száradás után élelmiszerekkel érintkezhet. Otthonában, háztartásában és kertjében használt eszközök, festékek, szerszámgépek nagy választékban.


BIOPIN KEMÉNYOLAJ - SZÍNTELEN 3l. Biopin Munkalap- Keményolaj. Minden fafajra, parafára és ásványi felületekre is használható. Légzésaktív és jól ellenáll a szennyeződésnek, a. Vásárlás: Konyhai munkalap árak, eladó Konyhai munkalapok. Akciós Konyhai munkalap ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


This website uses cookies to improve your experience. A Bazár apró rovatunkban ingyenes hirdetések között böngészhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések