2017. március 9., csütörtök

Bútorlábak és asztallábak

Bors és Horváth bútorszerelvény szaküzlet. Még nincs felhasználóneve? Asztal és bútorlábak Alkategóriák: Asztalláb. Fióksínek, fogantyúk, gardrób program, konyhai vasalatok, kilincsek.


Bútorlábak és asztallábak

Tömör fából készült fa butorlábak (szekrénylábak), stíl (antik) asztallábak és bútorlábak. Lenti termékeket széles körben fel lehet használni: székekhez, szekrényekhez, vitrinekhez, ebédlőasztalokhoz, dohányzóasztalokhoz, stb (Minden esztergált elemet natúr formában (lakk és pác réteg nélkül) forgalmazunk. A bútorlábak és asztallábak vétele a weben a legegyszerűbb módja annak, hogy hozzájusson a termékünkhöz. Kemény fából esztergált antik bútorlábak és asztallábak. Ezeket a termékeket sok féleképpen fel lehet használni:-bútorkészítés-bútor felújítás - asztalláb - butor láb.


Fából készült bútorlábak , szekrénylábak, asztallábak online megrendelhetők széles választékban. A különböző formájú és díszítésű bútorlábak többféle méretben kaphatók. Az esztergált és a díszes bútorlábakkal egyaránt egyedivé tehetjük a bútorokat. Tulip – fém, alumínium és műanyag lábak gyűjteménye különböző formákban és színben. Felhasználhatók szekrény, komó fürdőszobabútor vagy akár heverő alá is.


A lábak többségénél alap a szintezési lehetőség. Rozsdamentes acél, acél, cinköntvény, alumínium és műanyag bútorlábak , valamint tömörfa bútorlábak fix és állítható kivitelben. Bútorlábak vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Asztalos és esztergált faipari termékek nagy darabszámú sorozatgyártása. Egyedi asztallábak , bútorlábak , lépcső- és korlátoszlopok. Asztali lámpák, álló lámpák tervezése és kivitelezése. Válassz állványzatot tömör fából, modern vagy hagyományosabb stílusban. Némelyikben beépített polcok is vannak a tároláshoz.


Adatkezelési nyilatkozat Webfejlesztés: eAgent webügynökség. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. Esztergált fa termékek, bútorlábak és asztallábak , asztalláb készítés. Ezeket a fa bútorlábakat sokféleképpen fel lehet használni:-Dohányzóasztalokhoz-Szekrényekhez-Vitrinekhez.


Ezekkel a fa bútorlábakkal kiemelhetjük bútorunk finom vonalait. Jelenlétük és formájuk meghatározza a bútorról alkotott összképet. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Asztallábak kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket.


További kategóriák megtekintése. Elektromos konnektorok - VersaPad. Az asztallábak kör vagy négyzet keresztmetszetűek. Kínálatunk széleskörű és szinte biztosan kielégíti az Ön igényeit is. Központi asztallábak Nagy teherbírás, könnyű szerelés és helymegtakarítás, ezek a központi láb használatának fő jellemzői.


Ha különleges megoldást keres, biztosan fog tudni választani a kínálatból. Tisztelt partnereink. A jelenlegi helyzetre való tekintettel.


Pesti úti boltjaink szombatonként zárva tartanak. Megkérjük szakember partnereinket, hogy rendeléseiket e-mailben adják le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések