2017. március 6., hétfő

Alvázvédő rozsdára

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Guaranteed Next Day UK Delivery! Limited Time Offer. Build flowcharts, org charts, and hundreds more types of diagrams for your users.


We offer flexible licensing and free developer-to-developer support. Free Shipping Available. Check Out Fungicide on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Az alvázvédő festéket csak rozsdamentes felületre szabad felvinni. Gondosan válasszuk meg az alvázvédő anyagot! Szükség lehet hígítóra.


A festéket felvihetjük szórással vagy ecsettel is. Ajánljuk az Autotil alvázvédő szer használatát, amely bitumenes védőbevonatot képez, gyorsan szárad és jól terül. Rozsdaátalakító spray (RC-900), Átalakítja a rozsdát egy stabil organikus vas komplexszé.


Száradás után egy áthatolhatatlan kékes-fekete színű áthatolhatatlan filmet képez, amely meggátolja az oxigén és a nedvesség áthatolását, ezzel meggátolva a további korróziót. Hiányzó: rozsdára Fényezés – 21. De szerintem a fröccsenő olaj, benzin oldja az alvázvédőt. Hammerite-ot lejjebb valahol fikázták, hogy rozsdára való, de én motorkerékpárt is.


Veterán autóknál - különösen akkor, ha szeretnék muzeális minősítést szerezni - érdeklődjünk a munkafolyamatról. A minősítés során ugyanis meg kell annak a követelménynek felelni, hogy a futómű nem lehet alvázvédő anyaggal fedett, ezért ragaszkodjunk ahhoz, hogy a munka során kitakarják ezeket az elemeket. Vagy nincs különbség, olcsóbb illetve drágább között csak a márka miatt nem venném meg,de ha tényleg jobb akkor megveszem! Alvázvédő viasz vagy bitumenes vagy? Egy éves autó lenne lekenve,sztem nem igazán kenték le mostanság elég elhanyagoltnak látszik.


A hazai autók nincsenek erős időjárási viszonyoknak és sós-latyakos víznek erőteljesen kitéve, illetve a bitumenes bázisú alvázvédő anyagokkal sincsen semmi probléma, amellett, hogy véd a korróziótól, még kőfelverődésgátlóként is működik. Az autó normál használatához tökéletes védelmet biztosít. HAMMERITE SPECIÁLIS FÉMFESTÉK BÁZIS Speciális fémfesték kül-, és beltéri vas, acél, horganyzott, réz, alumínium illetve eloxált felületek (acélszerkezetek, konténerek, gépalkatrészek, ereszcsatornák, oszlopok, ajtók, függönykarnisok) festésére és felújítására. KÖZVETLENÜL A ROZSDÁRA FÉNYES FELÜLET.


A Hammerite speciális összetételének köszönhetően megakadályozza a már meglévő, jól tapadó rozsda elterjedését, és korróziógátló pigmentjei különlegesen tartós védelmet biztosítanak a festett felületnek. Nyilvánvaló, hogy a legjobb, ha profira bízzuk a dolgot. Az egyik legnagyobb alvázvédő anyagokat gyártó cég, a Dinitrol a hivatalos partnereit folyamatosan képzi, a most futó autókhoz is pontos technológiai leírást, fújási tervet készít. Egy-egy ilyen terv nem csak a használandó anyagokra ad előírást, hanem az.


Ecsettel kenném le,ami tovább tart? A body 9alvázvédőt én csak ecsetelhetős kiszerelésben kaptam. Bitumen és kaucsuk keverékéből álló alvázvédő.


A gitt mehet egyből fémre, nem kell horgany spray, a 950nes rücsi helyett kimondott alvázvédő ,. Jó hangszigetelő tulajdonsággal. Műgyanta, gumi, bitumen és viasz tartalmú alvázvédő , melyet speciálisan só és nedvesség elleni védelemre terveztek. Kizárólag a karosszéria alsó részeire alkalmazható.


Rendkívül jó tapadás érhető mind új. A teljes autószerviz segédanyagok választék ide kattintva tekinthető meg. Közvetlenül a Rozsdára.


Nemcsak kiválóan védi a felületet, hanem szebbé, esztétikusabbá is teszi fém tárgyainkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések