2017. február 14., kedd

Bondex lazúr oregoni fenyő

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Bondex on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Előkezelés: Az előzetesen festett vagy lakkozott területeket a nyers fáig le kell gyalulni, vagy csiszolni. Az algát, zsírt és piszkot el kell távolítani.

Az új, vagy kezeletlen puhafát BONDEX alapozóval kell kezelni. Felhordás: Ecsettel, bemerítéssel vagy festékszóróval. A Bondex márka világszerte egyet jelent a tökéletes védelemmel és az eleganciával. A márkanév alatt forgalmazott termékek a faápolás őshazájában, Dániában készülnek. A skandináv régió már több száz éve nevezhető világelsőnek a faápolás területén, ezért merjük a Bondex magas minőségű.


BONDEX PERFECT 5L LAZÚR OREGONI FENYŐ és még 2termék közül választhat a kategóriában. Az oregoni fenyő adott volt, ahhoz mindenképpen ragaszkodtunk, de nem tudtuk,. Stain favédő lazúrt használtuk, abból is az oregoni fenyőt , illetve a tölgyet.

Tény, hogy a vastag lazúr nem szívódik be mélyen, és kérdésesebb a. Víz- és időjárásálló, kiemeli a fa eredeti. Falazúrok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Vásárlás: Bondex Lazúr árak, eladó Bondex Lazúrok.


Akciós Bondex Lazúr ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Védelmet nyújt az ultraibolya sugárzással szemben.


Selyemfényű fabevonó vastaglazúr, ami ideális ajtók és ablakok kezelésére. A termék tartós selyemfénye friss, újszerű. Ellentétben a hagyományos fafelületvédő gyártmányokkal, a Long Effect technológiájával gyártott termékek.


Kezdőlap Szín termék Oregoni Fenyő Oregoni Fenyő. Kategória választó. Bolt adatok, Összesen találat. Kemikál Cédrus fakonzerváló alapozó és lazúr festék Bolt: Tovább.


Ft Tovább az üzletbe TOP 10. Lazurán LAZURÁN AQUA 3INFAVÉDŐ LAZÚR BOROVI FENYŐ 75L. Bondex Perfect – Tixotróp vizes vastaglazúr Bolt: 1. Lazurán Aqua Favédő Lazúr mélyen beszívódik a farostok közé, ahol véde.

Ajánlott termékeink: Átvonó ecset, ACRYL PROFI. Ecset dupla, fanyéllel profi munkákhoz. Takarófólia lépésálló. A Bondex Satin selyemfényű oldószeres vastaglazúr tökéletes választás, ha a fafelület szépségének és tartósságának megőrzése mellett a környezetkímélést is fontosnak tartja.


Super Wood Stain: Zselés vastaglazúr. A Long Effect egy új és egyedülálló technológia, amely nem csupán tartósan konzerválja a fafelületeket, hanem környezetkímélő is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések