2017. február 7., kedd

Tégla impregnálása házilag

Alkalmas külső tégla kerítések,kerti építmények, kemencék, csapódó nedvességnek kitett felületek védelmére. A szerrel kezelt tégla nem szívja magába a vizet, így nem fog mállani, salétromosodni, sókivirágzani, illetve csökkenti a fagyásveszélyt. Tárolt változat A tégla – kő- és betonburkolat meghálálja a törődést – Otthonneked.


Ehhez egyszerűen, házilag , a falra, vagy padlóra kenhető, felhasználásra kész hidrofobizáló. Az alábbi ábrán egy bontott tégla kerítés metszeti rajzát láthatjuk:.

A teljes száradás után a falat érdemes impregnáló szerrel. A pecsétes tégla igazán nagy kincs, mert egy-egy család nemesi betűit, vagy címerét rejti, és behelyezve a falfelületbe igazán különleges hatás érhető el vele. Létezik homorú, és domború változata.


Alább néhány típust választottam ki. Ha kültérben készítettük a tégla (vagy téglahatású) burkolatot, akkor ajánlott annak impregnálása , vagy felületkezelése. Természetesen beltérben sem árt ezt elvégezni!


Az impregnáló anyagok taszítják a vízcseppeket, megóvják a falat a beszivárgó nedvességtől, illetve ellenállóvá teszik a felületet az enyhébb. A szilikonos impregnálószerek már bizonyítottak.

Több mint éve kínálnak hatékony védelmet szerte a világon a nedvesség ellen. Az alacsony hőfokon égetett agyagtermékeknek az impregnálás után nagyon kicsi a vízfelvételük, ellenállnak a csapó esőnek, ködnek, vízpárának, megtartják külső megjelenési formájukat, és megnövelik a tartósságukat. A bontott tégla a lakásban keresőszavakkal bukkantam a blogodra. Kedvenceltem, mert nagyon hasznos és klassz amit alkotsz. A Szöszi villa átalakulása külön tetszik.


A malmotokhoz pedig irigységgel gratulálok ;) Jó lesz látni mint lesz egyre gusztusosabb. Udvarlásom nem önzetlen, noha teljesen őszinte. Tégla , homlokzati és beton impregnálók akciós áron! A koronavírus járvány miatt cégünknél az Önök és munkatársaink biztonsága érdekében.


Ezt házilag általában kétféle technika alkalmazásával lehet egyszerűen elérni. Azonban ma már beszerezhető profi célszerszám is a Fugázó pisztoly, ami kb. Varázsoljuk tisztává házilag a kőburkolatot, járdát, homlokzatot, vagy lábazatot A szemet gyönyörködtető falak, kőfelületek, lábazatok, homlokzatok, járdák, közlekedők és kerti sütők, egyéb épített kerti berendezések az idő múlásával megszürkülnek, elszennyeződnek, elszíneződnek.


A legideálisabb impregnáló anyaga a tégláknak, legyen az új, vagy bontott. Amennyiben a téglát habarcsba, vagy más ragasztóanyagba tesszük, úgy a ragasztóanyag száradása, kötése után kezeljük a felületet, ha azonban a. A sík felületű tégla lapok a tégla belső szeletei. Nyugodtan rakhatod a falra, le lehet kezelni akár az általad említett lakkal, vagy a nálunk forgalmazott impregnálóval.

Ez eltömi a tégla pórusait, vastagabban kenve gyakorlatilag egy vízzáró bevonatot képez a téglán, ami ellenáll a vegyszeres tisztításnak is. A legfontosabb a tervezés során, hogy az igényeinkhez és a rendelkezésünkre álló térhez mérten válasszuk meg a grillező formáját és méretét. Az itt látható tégla grillezők egyszerűek, praktikusak, tartósak, és kiválóan alkalmasak a szabadban való sütögetéshez.


Reméljük, kedvet csinálnak a vállalkozó kedvű. A kőimpregnálással nemcsak a fagyáskárokat előzhetjük meg. A kövek felülete, ha csiszolt is, nem tökéletesen sima. Az egyenetlen felszínen megülnek a levegőben szálló porszemcsék. Napjainkban reneszánszát éli a bontott téglák beépítése.


Ezek a téglák néha több évtizedes életkorúak, mikor megkezdik második életüket. Téglákat be kell kicsit áztatni, hogy ne rántsa ki a vizet a agasztóból! Samotport venni kell az üzletben, minnél finomabb annál jobb. Ezek után, papirral fűtünk be 2-alkalommal, de csak annyira, hogy kézzel megfogható legyen a kandalló. Cégünk vállalja rajz, 3D modell, vagy termékminta alapján extrudált profilok, préselt formadarabok gyártását, partnereink egyedi igényei szerint, az ahhoz szükséges szerszámok tervezésével és legyártásával együtt.


Szeretnénk járdát csinálni bontott téglából, mivel ápoljuk hogy ne fagyjon szét? Homok van legalul, tettünk rá egy kis beton törmeléket, arra homokot, fekete fóliát a paraj ellen, és megint homok pár centit, majd erre jönne a tégla amit egy kicsit beleütnénk a legfelső homok rétegbe hogy ne lógjon ki, mivel kenjük le vagy mit csináljunk a téglával, hogy télen ne. Próbafelület készítése: Az impregnálás elvégzése előtt ajánlatos a kezelendő felület egy részén próbafelhordást végezni.


Ezen a mintafelületen, amely kb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések