2017. február 13., hétfő

Eurokapu garázskapu

Mennyibe kerül egy Eurokapu garázskapu ? Kérj online ajánlatot az ÁRKALKULÁTOR segítségével, vagy. A megrendelt kaput az EUROKAPU munkatársai garázsod pontos. Az EUROKAPU kapunyitóinak előnyei: Csendes működés –. Az ajtókat egy vagy három pontos zárakkal.

Országos lefedettség. Az országos viszonteladói hálózatuknak. RAL színek keresése. Magyar gyártóként raktárról, azonnal tudjuk teljesíteni megrendelésedet, illetve egyedi igényeidet is teljesítjük.


Kezdetben még készre gyártott garázskapukat forgalmaztunk, melyek külföldről érkeztek. Néhány éven belül vált világossá, hogy igen nagy igény lenne arra, hogy a hosszú szállítási határidőket. Az Eurokapu garázskapu panelekbe egyedi igény esetén ablak is rendelhető.

Garázskapu ablakok. Választhat az egyszerű szögletes és mintás ablakaink (felkelő nap, rombusz, kereszt) közül. Az ablakok átlátszó- vagy kristályos-akril üvegbetéttel rendelhetők.


Hőszigetelt, szekcionált, prémium minőségű hófehér garázskapu már 169. Szuper minőség elérhető áron, rövid gyártási határidővel, egyenesen a gyártótól! Az Eurokapu választékában szereplő szekcionált garázskapu a prémium minőség, megbízhatóság és kitűnő hőszigetelés jegyében készülnek.


Billenő garázskapu beépítése. Ezt a fajta garázskaput általában nyílásba építjük, de nyílás mögé is van lehetőség beépíteni. Kapunk egyedi méretben is rendelhetőek.


Minden egyes garázskapu bonyolult műszaki rendszer, nem ajánljuk a házilag történő beépítést! Az úgynevezett szekcionált garázskapu a legjobb minőségű és éppen ezért a legnépszerűbb kapufajták közé tartozik. Igen sok előnye van az egyszerűbb billenő kapuval szemben, többek között a tartóssága, a kiváló hőszigeteltsége, illetve a jóval kisebb helyigénye miatt.


A garázskapu beszerelése szakértelmet és rutint igényel, ezért javasoljuk, hogy bízza szakemberre! Ez akár több órát is igénybe vehet a helyszíntől függően. Az aktuális árakról kérjük.


Szekcionált garázskapu Masszív, cm-es panel.

Kiváló minőség kedvező áron, rövid gyártási határidővel! A kapu motoros nyitása azonban nem csak kényelmi, hanem biztonsági funkciót is ellát. A villanymotoros kapunyitó előnyei: KÖNNYŰ A KEZELÉSE. A billenő garázskapu igen népszerű kapufajta, mivel esztétikus, egyszerűen működő és árban is kedvező.


Raktárról, azonnal szállítjuk, vagy rövid határidővel egyedi méretben is elkészítjük. Oldalunkon az általunk egyedi méretre, készre gyártott és forgalmazott garázskapuk közül választhat. A tartósságot az alapanyagválasztás garantálja.


A garázskapuk paneljeit Európa vezető gyártójától, a belga Epcótól szerezzük be hosszú évek óta, mely a piacon elérhető alapanyagok közül a no. A redőnykapu különálló alumínium lamellákból áll, melyek mérete centiméter. Az automata redőnykapukat különálló házakra tervezték, melyek a legújabb technológiával ellátott LG-termékek maximális helytakarékosságot és kényelmet biztosítanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések