2017. február 14., kedd

Nagyméretű bontott tégla ingyen elvihető

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az Építőanyag rovat főként építkezésből megmaradt bontott vagy új építőanyagok hirdetéseit tartalmazza. A rovatban főként eladó, esetleg ingyen elvihető építőanyagokat hirdetnek építkezők, vagy kereskedők. Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is. Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra.


Szállításban nem tudok segíteni.

A tapasztalatok szerint a régen készült tégla valamiért sokkal tömörebbnek és strapabíróbbnak mutatkozik a ma készülõ téglákhoz képest, így a bontott tégla kiválóan újrahasznosítható. Kis és nagyméretű bontott tégla ingyen elvihető. Kerítés, bárpult, grillező, építéshez kiváló.


Ingyen elvihető műanyag ablakok tok nélkül. A rovaton belüli keresési feltételek: Fejér megye Anya Jelenleg csak a. Bontott polikarbonát eladó. Eladó új, használt és bontott téglák - építőanyag, anyag apró az aprohirdetes. Részletes és gyorskeresés Építőanyag - anyag apróhirdetés kategóriában.


Tégla apróhirdetés ingyen.

Egész tégla ami vagy teljesen épp, vagy legfeljebb egy sarkán sérült, hiányos. Törött tégla ami ketté, harmadba, negyedbe törött, vagy legalább teljes sarka letört. Viacorol térkő lerakása gépi illetve kézi erővel Garanciával, a térségben a legolcsóbban! Villa Urbana Barna- fehér térkő.


Az ország több pontján található, gyári telephelyekről, ingyenes kiszállítással juttatjuk el Önhöz a kiválasztott térköveket. Budapest Ferenc körúti pincéből ingyenesen elvihető mkisméretű tégla. Felhívás az idősekhez és családtagjaikhoz!


Régi típusú nagyméretű kiváló minőségű bontott tégla feliratos is eladó. Tisztított, raklapozott, minőségi téglák eladók. Egységes, színenként, fajtánként csoportosítva vannak.


Vegyesen is megvásárolható. Kisméretű bontott tégla mérete: 25×12×cm. Nagyméretű monogrammos ill. A parketta kátrányos, ugyanis azzal volt a helyére ragasztva. Eladó új és használt falazóanyagok, tégla - építőanyag, anyag apró az aprohirdetes.


Falazóanyag, téglák apróhirdetés ingyen. A kiszállításban országszerte szívesen és kedvező áron segítünk. A bontott tégla ára a raklap és a fólia csomagolás árát tartalmazza, de a szállítás költségét nem.


Mi csak egész téglát.

A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések