2017. február 10., péntek

Medencefedés ár

Az ALUKOV medencefedés használata a legmegfelelőbb megoldás a fürdőszezon meghosszabbítására. Teraszfedésünkkel állandó jelleggel használhatja teraszát. Minden esetben kérjen árajánlatot tervező kollégáinktól! A gyártás technológiát a ISO minősítésünk biztosítja.


A rövid leírásban új kérdés kerülhet felszínre.

Ez a medencefedés típus a legelegánsabb, legstílusosabb medencefedés , amit csak kapni lehet. Csak egy gombnyomás és automatikusan feltekeri vagy kiengedi magát. Ha új medencéhez telepítjük, akkor lehetőség van arra, hogy feltekert állapotban akár teljesen el legyen rejtve a szem elől. Vannak olyan kivitelek is, amik akár biztonsági medencefedésként is funkcionálhatnak.


A medencefedés legfontosabb előnye, hogy a fürdőszezon lényegesen meghosszabbodik. A fedett medencében sokkal kisebb mértékben szaporodnak el az algák. Ennek a medencefedés típusnak a lényege: sínen mozgatható szegmensekből álló, különféle keresztmetszetű aluminium váz, áttetsző, légkamrás szerkezetű polikarbonát, vagy tömör, üvegszerűen átlátszó akril héjalás, különféle ajtómegoldásokkal.


Innovatív megoldásainknak hála sikerült minimalizálni a termékünk elkészítésének és telepítésének költségeit, így a legtöbb esetben kedvezőbb árakkal tudunk dolgozni, mint a konkurencia.

Nézze meg a kültéri épített kerti medence árakat, vagy böngésszen medenceépítési tudásbázisunkban. Védelem, biztonság, mobilitás… Ha szeretné függetleníteni magát az időjárás viszontagságaitól és egy hosszútávú, praktikus és tetszetős megoldást keres medencéje komfortosabbá tételéhez, érdemes egy könnyűszerkezetes, mobil polikarbonát medencefedésben gondolkoznia. Műanyag (polipropilén) medencék 139. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.


Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek. A polikarbonát medencefedés lehetővé teszi, hogy medencéjét akár már fokos külső hőmérséklet mellett is használja megkötések nélkül.


Az üvegház hatás segítségével a polikarbonát fedés jelentősen megnöveli a medence vizének hőmérsékletét, sőt az hideg éjszakákon a párolgás visszaforgatásával a medence. Medenceépítés ár rejtett költségek nélkül Se rejtett költségek, se utólag kitalált korrekciók – minden medencét a szerződés szerint, az előre elfogadott medence ár alapján kivitelezünk, akár itthon, akár Szlovákiában, Ausztriában is. A kezdetek óta működik a tanácsadói szolgáltatásunk az összes ügyfelünknek.


A STAR típusok medencefedéseink egyik legkeresett típusa, mivel kedvező árfekvése és lendületes formavilága mellett mindent teljesít, amit egy medencefedés modelltől várhatunk. A medence vizét az üvegházhatás segítségével felmelegíti, csökkenti a vegyszerfelhasználást, és zárhatóságával védi a gyerekeket. Virgó 25m x 5m medencefedés 1. UV stabil felülettel év garanciával. Komplett homokszűrős víztisztító rendszerrel, beépített vízalatti lámpával, skimmerrel és befúvókkal szerelve, különálló üvegszálas gépházzal.


Medencefedés lehetőségei – Medence fedés szerkezetei általában ívesek, de lehetnek szögletes formák is, melyek lehetnek egészen lapos vagy igen magas kivitelben is.

A hőszigeteletlen medencefedés eltolható. Az ár -érték arány függősége nagy gondot jelent mindig a választásnál. Medence fedéssel, teraszbeépítéssel, télikert építéssel, és hasonló területen található szolgáltatásokkal sokan foglalkoznak. Medencefedés Fedés nélküli kültéri medence 5-év múlva egy nyűg a medence tulajdonosnak. Az NG Next Generation teljes körű, magas színvonalú szolgáltatást nyújt a medence, masszázsmedence, szauna és gőzkabin tervezés és kivitelezés, valamint a vízkezelés területén is ügyfelei részére.


Mikor lehet ez a gép megfelelő az Ön számára? Ha nincs megfelelő szűrő a medencéjében, vagy ha nem elég hatékony az a szűrő amit jelenleg használ vagy esetleg most épít új medencét, de nincs szüksége aknás homokszűrő rendszerre vagy mondjuk csak csökkenteni szeretné az új medencéje építési költségeit. Télikert, teraszbeépítés, terasz előtető, medencefedés , kocsibeálló miért a gyártótól?


Mi rendelkezünk mint gyártó, gyártási engedélyekkel, valamint a folyamatokra ISO minősítéssel is rendelkezünk. Mi a felmérés szerint, Önnel egyeztetve tervezzük meg a gyártandó termékeinket és ennek megfelelően beépítjük. Elektromos medencefűtés, Medencefűtés, Wetro medence shop.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések