2017. február 17., péntek

Keményviasz

Tulajdonságok: A Keményviasz -olaj csúcsminőségű, nyitott pórusú, színtelen professzionális felületbevonó anyag fa és parafa felületekre. Nagy ellenállóképessége alkalmassá teszi a legkülönbözőbb beltéri felületek kezelésére, padlóra és bútorra, munkalapra. Elsősorban padlókhoz, erősen igénybevett felületekhez, illetve puhafákhoz, kiegészítő kezelésre a 1sz. Magasabb gyantatartalma révén, a kezelt felületet védi, erősíti, keményíti, jó kopásállóságot biztosít neki.


A régebbi, ultrastabillal bedörzsölt felületű bútorok felújítására is kiválóan alkalmas a keményviasz. A felület finom átcsiszolása után még a vizes felszívódások okozta foltok is nyom.

Vízzel higítható méhviasz. Fa padlók olajozása és viaszolása házilagos kivitelezésben, barkácsgépekkel - AURO Classic: Nr. BIOPIN KEMÉNYVIASZ -OLAJ - SZÍNTELEN 75L, A biopin Keményviaszolaj növényi olajokból és viaszokból álló befejező kezelésre is alkalmas légzésaktív viaszemulzió padlók, hajópadlók, svédpadlók, parketták és más fa- és parafa felületek kezeléséhez. A megfelelő színű rúdból a szükséges mennyiséget olvasztógéppel olvasszuk meg és a hibás részbe nyomjuk bele.


Krém állagú keményviasz , amely rendkívül könnyű kezelést, felhordást biztosít, ugyanakkor tartós kémiai bevonatot képez. A viasz gyorsan megköt és erős. A 3M Perfect-it III Polírozó rendszer termékeinek széles választéka gyakorlatilag minden fényezési hiba javítására képes könnyű és megbízható megoldást nyújtani.


Hartwachs-öl keményviasz olaj – B 312. Beltéri felhasználásra ajánljuk, fapadlókhoz és lépcsőkhöz.

Kiválóan használható keményfa bútorokhoz, konyhai munkalapokhoz, szegélylécekhez és parafa felületekhez is. Színtelen anyag, mélyen behatol a fába, megjelenése selyem matt, így kevésbé látszódik ha a felület nem. Bao- keményviasz rudak, különböző színekben Bao- kemény viasz , kemény viasz rudak. A kemény viasz rudak egyesével is megrendelhetőek. Ebben az esetben a megjegyzésbe kérjük rögzíteni a megrendelt színeket.


PNZ KEMÉNYVIASZ - OLAJ - HARTWACHS-ÖL(ölwax) 0. Nyitott pórusú, színtelen vagy fehér felületkezelő anyag fára és parafára. Erősen víztaszító, ellenáll az általános. A gyorsan keményedő és csiszolható speciális termék pácolt, lazúrozott vagy lakkozott felületek szakszerű kijavítására. Bútorra, padlóra, beltéri fa és parafa felületekre. Termék leírás A termék az olaj és a viasz egy különleges ko.


Speciális termék fa- és műanyagfelületek javítására. Minden felület, él környékén levő hibához, amelyek nagyobb terhelésnek vannak kitéve. Végső lakkozáshoz más lakkrendszer - többek között vizes alapú festékek - használható.


Keményviasz A biopin Keményviasz olaj növényi olajokból és viaszokból álló befejező kezelésre is alkalmas légzésaktív viaszemulzió padlók és más fa- és parafa felületek kezeléséhez. Könnyű kezelhetősége ellenére erős védelmet nyújt. Polírozógépek, autókozmetikai termékek, autó külső belső ápolás szerek, eszközök.


Hobbi és professzionális autósok részére. Waxok, nano és kerámia bevonatok, polírpaszták és políkorongok.

A magasfényűre polírozott keményviasz , a munkafolyamat végére igaz, hogy vízálló, de nem elég ellenálló mechanikai behatásokkal szemben. Az oldószerben, főleg alkoholban oldott gyanták, jobb minőségű felületet adtak. Auro Folyékony keményviasz. Az olajozott, viaszolt felület két rétegből épül fel: olajos impregnáló alapozó rétegből, és viasz fedőrétegből.


Az olaj mélyen beszívódva a fába, rostjait átitatja, szilárdítja, védi felületét a sérülésektől és jó tapadást biztosít a viasznak. A leheletfinom viaszréteg. Sajnos, év után választanunk kell, vagy bezárunk, mert nincs dolgozó 2ezer Ft Nettó fizetés alatt, vagy ismét minimálisan árat emelünk, de megpróbálkozunk csak az utóbbival!


SONAX Keményviasz - 250ML.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések