2017. február 9., csütörtök

Épületvillamosság szakkönyv

A könyv főszerkesztője a. Megjelent az Épületvillamosság című szakkönyv ötödik, bővített, átdolgozott kiadása. Az ismételt kiadást az indo- kolta, hogy a szakma két és fél év alatt. Az „ Épületvillamosság ” című szakkönyv már hatodik, átdolgozott kiadása is megjelent a közelmúltban. A tisztelt Olvasó az.


A szerzõk továbbra is azt a célt tûzték maguk elé, hogy az. Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, a látogatóink magasabb szintű kiszolgálásához, a weboldalforgalmunk elemzéséhez, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében. Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat (az LVS Felnőttképzési központ Bt. adatvédelmi nyilatkozata alább olvasható). Remélhetőleg e bővített és az új ismereteket is feldolgozó szakkönyv továbbra is.


Hozzájárulok ahhoz, hogy a ÉTK Kiadó a nevemet és e-mail címemet hírlevelezési céllal kezelje és a részemre hírleveleket küldjön. Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom. Naprakész szereléstechnológiai ismeretek és a legújabb szabályozások egyben! A szakkönyv az épületvillamossággal foglalkozó tervezőknek, kivitelezőknek, beruházóknak, a szaktanároknak és a tanulóknak nyújt átfogó elméleti ismeretet.


A főszerkesztő és a szerzői gárda maguk is épületvillamossági szakemberek lévén olyan kézikönyvet állítottak össze, amelyre. Hamarosan elérhető az Épületvillamosság című szakkönyv ötödik kiadása. Az új szakkönyv éppen ezért segítséget kíván nyújtani az épületek tűzvédelmének átgondolt, koncepciózus kialakításához, bemutatva a villamos vezetékrendszer felépítéséből és működési módjából fakadó kockázatokat, az e kockázatok megítélését segítő szabványokat, az alkalmazható védelmi intézkedéseket. Az olvasmányos, színes szakkönyv az olvasót a házépítés előkészítési folyamatán végigvezetve többek között olyan fontos témaköröket tárgyal, mint a megfelelő telek és kivitelező kiválasztása, a költségvetés megtervezése, vagy az egyre fontosabbá váló energiatakarékosság kérdése. Az Épületszobrász szakmai ismeretek című könyv szerzője Tóth József Úr, a Várna utcai díszítőszobrász szakiskola gyakorlati oktatás vezetője.


A mű a hatvanas években íródott és számos kiadást megért régi szakmai könyvet. IG KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHATÓ MEG! Bizonyított, hogy a jó világítás alapvető az egyéneknek, e nélkül az emberi aktivitás komolyan romlik, és értékes energia és erőforrás vész el. A szakmában hiánypótló szakkönyv az épületvillamossággal foglalkozó tervezőknek, kivitelezőknek, beruházóknak és nem utolsó sorban a szaktanároknak és a tanulóknak nyújt átfogó elméleti ismeretet. A kalapot minden használat után keféljük át puha kefével.


Miért ajánljuk Önnek kiadványunkat? Mert a piacon ez az egyetlen olyan átfogó szakkönyv , mely az épületgépészet minden területével foglalkozik. A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Ilyen esetben sokszor újabb és újabb holmikba ütközünk, amiket aztán egyik helyről a másikra pakolunk, s idővel a kialakult káosznak köszönhetően nagyon nehéz lesz megtalálni azt, amit éppen keresünk. A műszaki alapelvek ugyan nem változtak – de az elmúlt három év alatt sokat változtak a műszaki tartalmú jogszabályok előírásai és a villamos szabványok követelményei.


Dési Albert főszerkesztésében – idén jelent meg. DV film, könyv, webáruház. Sajnos éve hazai villanyszerelési ismereteket nyújtó szakkönyv nem jelent meg.


A webshopunk jelenleg rendszerkarbantartás miatt szünetel! Megértésüket köszönjük! Szakterületem közelebbről a világítástechnika, évekig a Világítástechnikai Társaság alelnöke voltam. Szerzője vagyok az Épületvillamosság c. Van egy világítási témákkal foglalkozó blogom is. Szakkönyvek, kézikönyvek az ország egész területén.


Ingyenes hirdetések a Jófogás. Kifejezetten tervezési segédleteket is tartalmazó, elsősorban magyar ipari, építőipari vállalkozásoknak web oldalára utaló link ajánlást fogadunk el. Elvárás, hogy a vállalkozás elérhetősége (helység) a honlapjáról egyértelműen derüljön ki! Kassai Ferenc BPMK elnök, Karácsony Tiborné ÉTK Kft. Palugyay-Masat Miklós, a Hunginvest Mérnöki Iroda Kft.


A széles körben használt építőipari költségbecslő szakkönyv a szakembereknek nélkülözhetetlen támpont, a lakosság számára pedig segédeszköz a különböző építési-szerelési munkák költségeinek pontos meghatározásához. Sok száz ember egy zárt térben, ahol gyakran használnak nyílt lángot vagy pirotechnikai eszközöket – egy színház minden tűzvédelmi szakember rémálma. Hazánk területén még ma is nagy számban megtalálhatók a földből épült házak minden tájegységben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések