2017. február 1., szerda

Rajzok gyerekszoba falra

Ha a felsoroltak illenek Önre – vagy nem illenek, mert valamit kihagytam –, de szüksége van egy érzésre, imázsra, dizájnra, amit falra festett képeim adhatnak, keressen meg! Dezső Annának hívnak, Veszprém megyében élek – alkalmazott grafikus vagyok, emellett több más tevékenységet is végzek. Szeretek pingálni, szeretem. Dekorgumi gyerekszoba dekoráció nagyméretű név Bogyó és Babóca.


Ha kész van a kép, akkor a keretre ráerősítjük, és tehetjük a falra.

Használhatunk rajzlapot is, vagy festővászonra is felvarázsolhatjuk a képet. Anita Budapesten él és a gyerekszoba falára egy kalózhajót festett fel, ami. Fedezd fel kriviola falra fel nevű tábláját a Pinteresten.


Vágott falmatricáink alapja Vinyl. Chýba: falra SZÁZ SZÉP KÉP - Kernstok Károly: Fához támaszkodó fiúakt mek. V pamäti Podobné Preložiť túto stránku A nagy lovas kép, a magános lovas , a klasszikus tisztaságú rajzok mind.


A nővéremék részére festettem egy lovat a falra ami majdnem életnagyságú.

Halloween estéjére! Gyerekszobai dekoráció: dobozt a falra ! Hogyan tegyünk képeket a falra ? Egy új fényképes ötlet Karácsonyra! Színminták a falra ! A mandala, mint dekorációs elem, nemcsak a falra jó!


Helyszíni a falnyomtatás, egyszerűen közvetlenül a tiszta falra nyomtatással, a modern fal nyomtatás. A digitális falnyomtatás az speciális dekorációs módszer, ettől extra és különleges és. A falra pillantva mindig tudo miről szóljon az aznapi esti mese! A Pingálók Kreatív Műhely egyedi falfestései eddig minden gyerek arcára mosolyt varázsoltak, így nyugodtan mondhatjuk, hogy megrendelőink 1-ig elégedettek a munkánkkal. Termékeink rendkívül széles minta-, szín- és méretválasztékával valamint rengeteg akció ival kedveskedünk látogatóinknak!


Bátran díszítsd környezeted a saját kezűleg készült matricáinkkal - faltetoválásainkkal, melyek szinte bármely felületre felragaszthatóak: bútorra, falra , ajtóra, ablakra, laptopra, tükörre, hűtőre, csempére stb. Természetes, hogy a gyermekének mindenki a legjobbat szeretné megadni. Nem kivétel ez alól a gyerekszoba sem, amit nyilván szeretnél úgy alakítani, hogy az inspiráló és kellemes környezetté váljon, ahol szívesen tölti a gyerkőc az idejét.


Győződj meg róla, hogy a képet nem torzítja el a nagyítás és a másfajta szög.

Ha a gyermek elég idős, szólhatsz neki, hogy ez egyike azon ritka pillanatoknak, amikor szabad a falra firkálni. A hétvégén volt egy kis gyerekszoba igazítás is. Nem nagy, csak éppenhogy a falra ragasztottam egy parafatáblát, hogy a fiam rajzait ki tudja rakni valahova. Volt a kertben lévő fészerben pár parafalap, és azokból elég egyszerűen elkészítettem a művet. Le is írom, hogy hogyan történt mindez.


Művészek által tervezett kézi rajzok reprodukcióit láthatjátok. Bárhol elhelyezhető, akár lakásról, irodáról, vagy épp egy étteremről van szó. Egyedi és utánozhatatlan.


A különböző alakzatok, motívumok, figurák falra festése is egy igen elterjedt formája az otthon dekorálásnak, de ezek nagyon precíz munkát igényelnek, ráadásul egyik-másik vonal elcsúszhat, elfolyhat és ezért elég kellemetlen, ha évekig egy rosszul sikerült munkát kell bámuljunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések