2017. február 1., szerda

Pince építése saját kezűleg

Még ha nem is saját terméseidet tárolod benne, egy kerti pince hosszú távon segít megőrizni tartalma frissességét, biztosítva ezzel hogy szinte semmi sem vesszen kárba. Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet és meggyőztünk arról, hogy bizony neked is szükséged van egy kerti pincére, akkor most eláruljuk, hogy mi mindent kell tudnod róluk! Egyáltalán nem ördöngösség saját kezűleg megépíteni egy fából készült nyárilakot.


Most egy olyan családiház építési históriát mutatunk be, a személyek. Elkészült időközben a pince , a fogadószint, a rönkház falai,.

Megrendelő is befejezheti saját kezűleg , vagy más szakemberekkel. Pince a hegyoldalban. Ha telked történetesen egy hegy- vagy domboldalon helyezkedik el, akkor akár ezt is felhasználhatod egy kerti pince kialakításához. Persze akár saját dombot is építhetsz kertedben erre a célra.


Itt már egész pince formája kezdett lenni a dolognak. A beton nem is igazán beton, mert van benne kavics, meg valami speckó ragasztóhabarcs de azért nem a klasszikus cementes megoldás. De hát ugye ez is maradt, szóval beleraktuk ide.

A burgonya gyökérnövényeinek tárolására egy vidéki házban vagy egy vidéki házban gyakran használják a pincét a ház alatt. Lassan itt a jó idő, ilyenkor mindenki a szabadba vágyik. Ha szeretnél a kertben sütögetni, ahhoz kell egy jó grillező, bográcsozó hely. Most megmutatjuk neke hogyan építheted meg a saját grilleződ fillérekből, így a családi sütögetés valódi élmény lesz.


A grillezőhely építéséhez használj bontott téglát, így még olcsóbban elkészítheted. Ebben az esetben is van lehetőség természetesen arra, hogy a családi ház festését, vagy esetleg a burkolását saját kezűleg , vagy helyi munkaerővel végezzük el. SAJÁT SZERVEZÉS: A másik mód a családi ház építésre az, hogy mi összeszervezzük az összes szakipart és egyenként állapodunk meg a vállalkozókkal minden egyes munkafázisra.


A családi házaknál ellenben saját különálló, zárt garázsok épülnek. A garázsok anyaga, mérete is sokféle lehet: ezeknek elsősorban a pénztárca, másodszor pedig a fantázia szabhat határt. Ezt bizonyítja például ez a lakályos kerti házikó, amelyet Váradi Lajos készített Komáromban. Ha elszántad magad a saját kerti grillező építésére, első teendő hogy megtervez pontosan hol lenne megfelelő helye a kertben. Praktikussági okokból ne legyen messze a konyhától és a terasztól és nem árt figyelembe venni azt sem, hogy milyen fekvésű a kert, általában milyen irányból szokott fújni a szél, van-e szélcsendes része.


Nem kell hozzá más, mint egy álom, tervezés, akarat, türelem, hit és a megvalósítás. Lehet, hogy eddig csak vágyakoztál arra, hogy legyen egy saját kemencé de hidd el meg tudod valósítani. A hideg és meleg burkolásra bár szakmailag jó, de anyagilag megfizethetetlen (nekem) ajánlatokat kaptam.

E- naplózást, illetve szakmailag segítettek. Vásárlás ez az anyag nem igényel nagy anyagi költségek, valamint épít belőle elég könnyen. Kikapcsolódhatunk, finom grillezett húsokat, italokat kóstolhatunk. Az anyag mennyisége függ a jövőben a baromfi ház mérete. Bár a kertészeti áruházakban nincs hiány szebbnél szebb grillezőkből, vannak, akik pontosan az ilyen kihívásokra, feladatokra várnak: saját kezűleg felépíteni a tökéletes, minden igényt kielégítő családi grillezőt.


A sajátom, kicsi, m2-es a leírt módon készült pince mindenestül (munkagépek beleértve) kb. A válasz 1-ban hasznosnak tűnik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések