2017. február 2., csütörtök

Mederlap lerakási árak

A leirt árak Nettó tájékoztató jellegű irányárak és nem tartalmazzák az anyag árakat és a ÁFÁ-t! A mederlap a hagyományos kőburkolatokhoz képest kedvezőbb teherátadással rendelkezik. Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet.


Beton járdalap, mederlap műszaki adatok árak színválaszték szürke. A járdalap termékek alkalmazása olcsó, mert házi kivitelezésben lerakható, tetszés szerint felbontható és újrarakható, lerakás után azonnal terhelhető.

A honlapunkon feltüntetett árak tájékoztató jellegű irányárak, az anyagárakat nem tartalmazzák, és nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek. Az elírás, és az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A teljes kivitelezés ára több összetevőtől függ: a talaj minőségétől, a terület méretétől, a teherbírási igénytől.


Mederlap árkok és csapadékvíz csatornák falának az építéséhez. Elsősorban közterületeken használják: Árkok és csapadékvíz csatornák oldalfalainak a kialakításakor tehet jó szolgálatot. Gyártó fenntartja jogát az évközi árkorrekcióra, az adalékanyagok, energia-, szállítási költségek stb.


Gyártó mindenkori árjegyzéke a termékre vonatkozóan az úgynevezett gyártelepi árakat tartalmazza, a. Térkő, gyeprács, sziklakert kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban.

Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Gyárból történő szállítás esetén a térkő ára 3. Olcsó viacolor árak , akciók. A legjobb viacolor akciókkal biztosítjuk, hogy ne tudjon betelni otthona látványával.


Az olcsó viacoloroknak, térköveknek, szegélyköveknek, betonelemeknek, járdalapoknak és útszegélyeknek hála nem csak hogy új szintre viheti otthona kinézetét, de mindezt elérhető, pénztárcabarát módon teheti meg! Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. A burkolás árak tájékoztató jellegűek!


Ingyenes helyszíni felmérés, ingyenes árajánlat készítés és szaktanácsadás. Burkolás - Csempézés kedvező áron! Az ettől eltérő mennyiségek és méretek munkadíjait, illetve egyedi. Ingyenes árajánlat készítés! Leier Hungária Kft.


Az árak tájékoztató jellegűek! A hírlevél feliratkozáshoz kapcsolódó Adatkezelési Tájékoztatót megértettem és hozzájárulok, hogy a Leier Hungária Kft.

Jobb árat szeretnék! Nagy méretválasztékával, számos lerakási mintavariációjával új megjelenéshez segít minden burkolatot. Azonos méretrendszere miatt ideálisan kombinálható más térkő típusokkal is. Szebbnél szebb térkő burkolatok várják itt. A Leier, Semmelrock, Kavics Beton és Frühwald térkövek választékából melyik lesz az Önnek legjobb?


Fürdőszobák, teraszok, nappali, lépcsők, homlokzat, kerítés burkolás! Ezt a kiemelkedően strapabíró és nagy hőmérséklet-változásnak is ellenálló hajópadlót kétoldalt is gyalult felülete (amelyen egyik oldalon sem talál dilatációs marást) miatt akár kerítéslécnek is alkalmazhatja. Leier szegélykövek Beton szegélykő is kell térburkolata szépségéhez.


Amikor burkolatát építi, a térkő kiválasztásával foglalkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések