2017. február 22., szerda

Kábeltálca tartó

A kábeleknek egyszerű fekte-tést és optimális védelmet nyújt. Az ipari alkalmazásokra a robusztus kialakítás mellett a nagy korrózióállóság a jellemző. WEBáruházunkban szerződött partnereink vásárolhatnak. Kérjük, lépjen be vagy töltse ki a regisztrációt. Elfelejtette a jelszavát?


Adatkezelési Tájékoztató Üzenet küldés. Minden jog fenntartva. Még nem regisztrált? Regisztráljon most! A vásárláshoz nem kell regisztrálnod az oldalon.


A termék képe alatti kosár gombra kattintva kosárba teheted az adott tételt. Ekkor a jobb felső sarokban meg fog jelenni a kosár modul, melyben a Szerkeszt gombra kattintva módosíthatod a kosarad tartalmát. Hossz: 250mm Terhelhetőség: 60kg.


Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis és nagykereskedelem Debrecenben. A villamossági bolt és szaküzlet hétköznap reggel 7-ó. Fém kábeltálca listaárak.


A szállítási költség nincs benne az árban. Arra kérje külön ajánlatunkat! Kábeltálca és egyéb elemek: Cikkszám Megnezevés ár. Az akciós kábeltálca tartó letölthető ismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az YRYS Kft. Velis tartószerkezet szett.


Gyártó Basor-Elektro Kft. Dunakeszi Magyarország. További előnye optikai megjelenésében van, vékony kábelek telepítésénél, „zsúfolt” kábelfektetést is megenged. A kábeltálca a legtöbb alkalmazáshoz megfelelő.


A kielégítő hőleadás biztosításához a RICO a perforált, lyukasztott kialakítást ajánlja. A nagy hőleadású energiaátviteli kábeleket. Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók.


SCR50GS Horganyzott kábeltálca tartó , 50mm. SHOT200GS Horganyzott kábeltálca tartó , 200mm. Vásárlás: Kábelcsatorna árak, eladó Kábelcsatornák. Akciós Kábelcsatorna ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A professzionális és eredményes gyárral a Changzhou Qiaobang Storage Equipment Co. WEIDMÜLLER, CLI MH HSTR Kábeljelölő tartó , termék és ár információ Vezeték- és kábeljelölők kategóriában WEBSHOP.


Válassza webáruházunk PANDUIT WYR-GRID KÁBELTÁLCA RENDSZER oldaláról a PANDUIT Wyr-Grid függeszthető tartó 8-os mennyezeti kábeltálcához termékét, hiszen már 3. Ft-os kedvező áron online megrendelhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések