2017. január 31., kedd

Rigips super hézagoló

Elő- és utóhézagoláshoz is használható hézagerősítő szalaggal. Felhasználásra kész, pasztaszerű anyag hézagoláshoz és végső felületsimításhoz. Gipszkarton építőlemezek hézagolásához. ProMix XRoc hézagoló anyag. Tűzgátló szerkezetek hézagolásához kizárólag a Vario hézagoló anyag használható üvegszálas hézagerősítő szalaggal.


Nem minősített szerkezetek esetében kizárólag hosszanti élekhez alkalmazható.

A műanyag hálót a hosszanti lapok illesztéseinek száraz felületére egyenletesen fel kell ragasztani. Ez után következik a hézagoló anyag. A lassú porszórási sebesség megakadályozza a csomók képződését. Végül a javított területet átgletteljük, és a glett megszáradását követően csiszoljuk. SUPER NAGYSZILÁRDSÁGÚ HÉZAGOLÓGIPSZ KG és még termék közül választhat a kategóriában.


RIGIPS SUPER HÉZAGOLÓ GIPSZ 5KG. A végső felületi simításokat a Super vagy Vario hézagoló anyaggal, a befejezéshez különösen. Gipszes kézi és gépi vakolatok, szórható glettek, hézagoló anyagok, gipszek.

Az építőanyagok forrása. Kategória kiválasztása. Használata vízmentes helységekben ajánlott. WEBÁRUHÁZUNKRA érvényesek.


ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. A Rimano gipszes vékonyvakolat 3-mm vastagságig kellősítő réteg nélkül felhordható, kizárólag beltérben alkalmazható. A bedolgozás nem igényel drága gépi berendezést, ugyanis kézzel vagy keverőszárral a szárazkeverék egyszerűen bekeverhető. A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni.


Hézagoló anyag gipszkarton lapok hézagolására szolgál. Hasonlítsa össze az árakat. Házhoz szállítás országosan! Rigips Super általános hézagoló anyag Rigips gipszkartonból készült válaszfalak és álmennyezeti gipszkartonozásnál keletkezett hézagok glettelésére hézagerősítő csík alkalmazásával.


Standard – por alapú hézagoló anyag, a gipszkarton felületek hézagkitöltésére alkalmas. Csomagolás: és kg. Super – por alapú gipszkarton hézagoló anyag, teljes hézagolásra alkalmas. A Super hézagoló anyag rendkívül gazdaságosan alkalmazható.


A SUPER hézagoló anyag gipszkarton lapok hézagolására szolgál.

Zsákos portermékek, kötőanyagok, Rigips kötőanyagok. Termék csoport: Gipszek,glettek. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Ipsos pt imbinare placi gips carton pe site.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések