2017. január 25., szerda

Építési vödör

Legelső DEDRA partner Magyarországon! DEDRA termékek áruháza, minden DEDRA termék egy helyen! Az árak az Áfa-t tartalmazzák!


Hagyja üresen a mezőt az összes találat megjelenítéséhez, vagy adjon. Home › Ládák, rendezők és építési kellékek › Vödrök és habarcskeverő dézsák › építési vödör › l és l közötti űrtartalmú vödör.

Használható háztartásban, de az iparban is. Dedra építési vödör ellenőrzött és értékelt eladóktól – Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos. L csőrös műanyag vödör , fém fogantyúva. Szállítási idő: 2-munkanap.


Vastag műanyagból készült csőrös, 20L-es vödör , fém fogantyúval. Cégünk a Gordius Üzletház Kft. Cikkszá641-GV20K. A részletes adatokért kérjük lépjen be.

Salgótarján, Patak út 13. Műanyag fogantyú építési vödörhöz. Az erős építési vödör környezetbarát, homogén polietilén-regenerát anyagból készült, és literskálával, megerősített fenékkel és a kényelmesebb hordozást lehetővé tevő füllel rendelkezik.


Jellemzők: akasztókengyellel újrahasznosítható 5mm vastag horganyzott füllel literbeosztással erősített fenékkel jó minőségű, újrafeldolgozott polietilén keverékből készült az építőipar számára. Az építővödör megkönnyíti a felújítási és építési munkákat, ideális hulladékszállításra. Anyagának köszönhetően a teljesen megtöltött vödör is kiállja a próbát!


PROFI, extraerős - l. A tartós PROBAU Építési vödör alapfelszerelés minden barkácsoló számára. A fémből készült vödör , a horganyzott lemezének köszönhetően, erős és strapabíró. Habarcsvödör, habarcsláda kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók.


Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Megértésüket köszönjük. Rend és gondosság megkönnyítik a felújítási munkát és az építési szándékot.


Ezért tart a PROBAU kifogástalan kiegészítőket az Ön számára, és néhány praktikus építési segítőt, amelyek megkönnyítik Önnek a barkácsolást és a felújítást.

Aktuális Epitesi ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Védelmet nyújt nedvesség, festék, por ellen. Egykomponensű, nagy rugalmasságú poliuretán tömítő, amely a levegő nedvességtartalmára polimerizálódik. Kitűnő a tapadása a legtöbb építési felületre, igen jól viseli a nagy igénybevételt még télen is.


Vödör műanyag építési , fém füllel liter. A megrendelések feldolgozása folyamatos, viszont a kialakult veszélyhelyzetre tekintettel a szállítási idő 1-nappal meghosszabbodhat a vásárláskor feltüntetett kézbesítési dátumtól. A Dedra a lengyelországi DEDRA EXIM Sp. Termék leírás Dedra építési vödör Kapacitás: l. Szeretettel várunk a csoportba, bármilyen módszerrel horgászol is a Dunán.


Oszd meg velünk dunai horgászélményeidet, vagy tedd fel vele kapcsolatos ké. ETDR-en keresztül, építési engedély összes illetékét, befizetéseit, esetleges hiánypótlások, kiegészítések teljesítését. Megvalósítás feladatai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések