2017. január 20., péntek

Ónix kő hatásai

Erős védelmező ásvány, távol tartja a negatív entitásokat. Fokozza az életerőt, a kitartást és támogatást nyújt stresszes helyzetekben. A testen belül egyensúlyban tartja a jin– és jang energiákat. Az ametiszt meditációs kő , segít ellazulni, elmélyülni, és kicsit felülről látni életünk bonyolult, vagy bonyolultnak tűnő problémáit. Hatásai testedre: Javítja az agy koncentrációs képességét, tehát kiváló olyan eseteknél, ahol összpontosítani kell.


Először, mint minden kő , a tudatlanságom, szeretetlenségem mértékét tárja fel előttem. Sok gyógyító hatása van, abszorbeáló típusú kő , a legjobb hatás. Spirituális szempontból pedig a gyökér csakrához rendelhető kő és a föld. Mely testi problematikákra gyakorol jótékony hatásokat az ónix a. Az akvamarin egy szinte világítóan csillogó kő.


Misztikus, titokzatos és mágikus, egyfajta kettősséget sugároz. Ezekkel a jelzőkkel illetném az ónixot. Az alábbiakban megtudhato mikor és mire érdemes viselne mire van pozitív hatással és miben lehet a segítségedre ez a gyönyörű, gyógyító hatással bíró ásvány.


Az ónix testre kifejtett hatása is igen széleskörű. Az Oroszlán ásvány karkötő Ónix ásványokból készült. Az Ónix hatása, hogy megszabadítja a lelkünket a szorongásoktól és egy gazdagabb, értelmesebb létezéshez vezet. Mindenkinek van valami fóbiája, de az Ónix kő segít legyőzni a negatív gondolkodási mintákat, amelyek a félelemből erednek.


Medálként hordva, az arcunk tisztább és kisimultabb lesz. Sebgyógyító hatása van, terhesség alatt, és szülésnél is ajánlott a viselése. Jótékony hatásai közé tartozik, hogy fejleszti az érzelmi intelligenciát, serkenti a nyirokkeringést, megakadályozza a hormonháztartás felborulását, enyhíti a menstruációs. Az Ónix ásványok hatásai közé tartozik az is, hogy a mindennapi élet küzdelmeiben segít megnyugodni és visszahozza a magánélet – munka egyensúlyát, hogy biztonságba érezzük magunkat.


Felruház bennünket azzal a felbecsülhetetlen képességgel, hogy bölcs döntéseket tudjunk hozni. Fizikailag: az ónix segít magunkba szívni az Univerzumból azokat az energiákat, amelyek szükségesek a gyógyuláshoz vagy bármi más célra. Csökkenti a befolyásolhatóságunkat, növelve így az önbizalmunkat, egészséges egónkat.


Egyensúlyba hozza a külsőnket és belsőnkkel, így. Nemcsak ékszert készítenek belőle, hanem külön-böző faragványokat is. Hasznunkra válik a kísértés legyőzésére az olyan helyzetbe hozhatnánk, ami hájjal kenegetné.


Achátok: Lelkileg segít, hogy könnyebben dűlőre jussunk félelmeinkkel. Javítja a kitartóképességet, ugyanakkor segíti a belső nyugalmat és higgadtságot. Az achát kő bevonzza és erősíti a szerelmet az életünkbe! Nyugtat és véd a negatív hatásokkal szemben. A népi gyógyászatnak már szinte az idők kezdete óta része a különböző kövek, ásványok használata.


Most megtudhato hogy a következő kő mi ellen jó, hogyan segít abban, hogy testileg, lelkileg egészségesebb legyél. Viseld őket bátran, mindig! Minden kő , hasonlóan a növényekhez, különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából. Segítségével felszínre hozhatjuk a régi fájdalmakat, amelyeket megszüntethetünk a fizikai testen alkalmazott kristályterápiával.


Budd kő A Budd követ néha dél-afrikai jádénak is nevezik, mert ott találták meg, de a jádéhoz amúgy semmi köze. A Budd kő növeli az állóképességet és a türelmet, különösen azok számára, akik időseket és gyerekeket gondoznak. Az ásvány karkötő kínálatban akvamarin, ametiszt, obszidián, hegyikristály és sok más ásványból készített karkötő található.


Mind sajátos színekben pompázik, amelyekben a természet teljes színkavalkádja megcsillan. A holdkövet sok kultúrában misztikus kőnek tekintik. Sri Lankán épült időszámításunk előtt az úgynevezett Holdkő Templom, melynek oltárlépcsőit holdkő mozaikokból építették.


Ónix kő hatásai

Sokáig azt gondolták a kőről, hogy rajta a holdfény tükröződik, és ez változik a Hold változásával együtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések