2017. január 18., szerda

Tetőtéri ablakra roló

Viszonteladók és felszerelést végző szakemberek részére kedvezményt tudunk biztosítani az árlistában található tetőablak külső, belső, szúnyogháló és távnyitó árakból. Ferde síkú, tetőtéri ablakhoz roletta. Egyik változata a rugós roletta, tetőtéri ablakkeretre szerelhető. Oldalsó akasztókkal szakaszonként megállítható a szerkezet, így szabályozható a fény.


A szerkezetben lévő rugó mindig feszesen tartja a textilt. Feszítés nélkül a roló vászna nem követi párhuzamosan a nyílászárót, így „behasasodik”, ami egyrészt nem esztétikus, másrészt a fény bejutását sem gátolja meg. A legmelegebb napokon is segít a roló abban, hogy a helyiség levegője kellemes hőmérsékletű maradjon. Az árnyékoló rolók az oldalunkon megtalálható videók és leírások segítségével egyszerűn felszerelhető a tetőtéri ablakára, tökéletesen illeszkednek az ablakszárnyra. A tetőablak fényzáró roló anyaga 1 poliészterből készül a külső oldalára felvitt aluminium réteggel.


Ez a hővisszaverő réteg megakadályozza. Magas lépcsőházi ablakokon vagy téli kertek tetején elhelyezett pliszéket húzópálcával vagy motorral lehet mozgatni. Tetőtéri , ferde síkú ablakok árnyékolója.


Cégünk korszerű, modern árnyékolástechnikai megoldásokat kínál. Roló – Rolós Árnyékolók. Régebben a köznyelv rolónak hívott minden olyan árnyékolót (legyen az vászon, ná fa, stb.), ami rolós elven működött, azaz valamilyen tengelyről lehetett leengedni.


A tetőablak szárny jobb vagy bal oldalán nyitott állapotban találja a mérettáblát. A bekarikázott kódok (pl. 30 M0 M8A) jelentik az ablakának méretét ez alapján az alábbi táblázatból tudja kiválasztani az Ön tetőablakára illeszkedő fényzáró rolót.


Reluxa, roló , tartozék kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. Rendezze be otthonát Praktikusan! A nyitható ablakoknál elég felakasztani az ablakkeretre. A damilt főként a billenthető ablakokhoz javasoljuk, hogy a roló szövete ne billegjen az ablakon.


Ha az ablaka nem nyitható, a rolót szükséges az ablakra felfúrni, vagy ha a roló nem túl nehéz, a karnist fel is lehett ragasztani kétoldalú ragasztószalag segítségével. Tökéletesen illeszkednek fehér műanyag bevonatú vagy fehérre festett fa VELUX tetőtéri ablakára. Kollekciónk féle színből és mintából áll. Az anyag rendkívül tartós, ellenáll a. A jó alvás a sikeres napok kulcsa, a fényviszonyok pedig komoly hatással vannak az alvásunk minőségére.


Egy fényzáró roló képes teljesen elsötétíteni a szobát - egy hálószobában vagy gyerekszobában ez ideális lehet. A tetőtéri ablak árnyékolása sokszor gondot okozhat, hiszen a hagyományos roló nem alkalmas erre a célra. Sötétítő tetőtéri ablakra házilag. A sínes rendszerű kialakításnak köszönhetően tetőtéri ablakára felszerelve a roló anyag széleinél sem engedi be a napfényt. A fényzáró roló teljesen lehúzva 1-os fényzárást biztosít.


Most -kal olcsóbban kapható. A roló szövete nem engedi át a napfényt, csak oldalt hatol be fénysugár. Három pozícióban rögzíthető, a szárnyra szerelt kampókba kell akasztani.


MKméretű ablakra illeszkedő rolóra vonatkozik. Vásárlás előtt minden esetben egyeztessen kollégánkkal, hogy pontosan milyen típusú ablakra szeretne árnyékolót vásárolni. A weboldalon feltüntetett termékek, az új generációs tetőtéri ablakkal kompatibilisek, régebbi gyártmány esetén szükséges egyeztetnünk a pontos típust.


A Schindler tetőablak árnyékoló rolók minden Schindler fa és műanyag ablakunkra könnyen felszerelhetők. Normál és tetőtéri ablakra is felszerelhető! Működési elve a roló -roletta működéséhez hasonló. Felengedéskor rugó segíti vissza a hálót a tokba. Felül található a tok, amibe a szúnyogháló feltekeredik.


Két oldalt sínek helyezkednek el, ezekben mozog a háló. A sínekben található kefe végignyúlik a sínek teljes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések