2017. január 19., csütörtök

Autó kinyitása kulcs nélkül

Szakember seítségével az autó kinyitása kulcs nélkül kimenthető, segítünk! Mit tudsz tenni, ha ott állsz az út szélén, és azon gondolkodsz, hogy az autó kinyitása kulcs nélkül hogyan lehetséges? Ne ess kétségbe, természetesen vannak rá módszerek.


Egyedi megoldás az autó kinyitására kulcs nélkül ! Minél modernebb egy autó , annál több lopásgátló mechanizmus van benne, hogy illetéktelenek ne tulajdoníthassák el. Kormányzár, immobiliser, riasztó… De ez nem jelenti azt, hogy lehetetlen lenne az autó kinyitása kulcs nélkül !

Mindössze technika és szakértelem. Itt egy remekbe szabott egyszerű módszere annak, hogyan nyissuk ki az ajtót kulcs nélkül. Amikor bezáródott a kocsi ajtó és bent maradt a kulcs ! Ha a kulcs a gyújtáskapcsolóban maradt és az autóban van.


Felpumpálva ezzel résnyire. A bezárt autó kinyitása sérülés nélkül megoldható 30- percen belül! Egy hirtelen mozdulat, egy kis nem odafigyelés, és már meg is történt az, ami felborítja a napodat… Az autókulcsod bent marad az autóban, a csomagtartóban, vagy csak nem működik a távirányító, akkor ez a megoldás Neked szól!


Lehet, hogy a kulcs , vagy a távirányító hibásodott meg, lemerült, netán a zárszerkezettel van valami gon vagy akár több probléma eggyüttesen.

Ha lemerült az autó akkumulátora, annak szintén lehetnek ilyen mellékhatásai. Ha pedig esetleg ellopták vagy elhagytad a kulcsodat, nem kérdés, hogy mi okozhatja a bajt. Farkasrét, lemerült az akssi, nem volt benne sehol zár, tehát teljesen kizártam magam a kocsiból. Szomszéd kollégától kaptunk egy szerszámot a nyitáshoz. Nem voltam túl magabiztos :D.


Ennyire könnyű és gyors kinyitni a kínai zárbetétet (kínai ajtót) rongálás és külsérelmi nyomok nélkül ! Ilyenkor az autó ajtajai. Magyarországon szinte teljesen ismeretlen hobbi a kulcs nélküli zárnyitás. A műfaj legjobbjai másodpercek alatt nyitnak ki egy egyszerű zárat. Autó kinyitás kulcs nélkül.


Azota az auto alatt potkulcsot tartok egy magneses dobozban. A kulcs nélküli ajtónyitás csak a hozzám hasonló mazsoláknak. Tudjuk, hogy sok autó ajtaját nem lehet ezzel az egyszerűnek tűnő, okos trükkel kinyitni, de talán hasznosnak találják néhányan azok közül, akik majd a jövőben az autóban felejtik vagy nem találják az autókulcsot. A tolvajok valószínűleg nem innen lesik el a technikát. Get without the ads.


Skip trial month free. Find out why Close.

Hogyan nyissunk ki zárt ajtót kulcs nélkül ? Unsubscribe from Sadpo? Autónyitás roncsolásmentesen autó zár az autóhoz tartozó kulcs nem nyitja a zárat bezártam az autót de a. Hívj fel bontókat, hogy melyik alkatrészt a legolcsóbb pótolni és aztán azt rongáld meg, hogy bejuss az autóba. De egyébként vannak akik kiszálással pont ilyennel foglalkoznak, úgy nyitják ki a kocsit, hogy egyáltalán nem sérül semmi. Nem kell feltétlenül többszázezer forintos elektronikus készülék, vagy épp ajtókeret-feszítő és speciálisan megformált fémdarab ahhoz, hogy kinyissuk bizonyos autók ajtajait.


Bezárt autó kinyitása a fenti esetekben rongálás nélkül hajtható végre, ugyanis a profin kivitelezett autó zárnyitás kulcs nélkül is képes erre. Az autóban semmilyen sérülést nem okozunk, zárnyitó szakembereink a zárnyitás területén szerzett egy évtizedes tapasztalatnak hála az összes autótípus zárját ki tudják nyitni. A működő megoldások egyike lehet az adott problémára, a minden benzinkúton kapható, zár-jégoldó folyadék vagy spray.


Ezt érdemes még az ősz folyamán beszerezni, és az autóstáskában tartani, vagy bármilyen olyan helyen, ahol az autó kinyitása nélkül is könnyen hozzá lehet férni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések