2017. január 11., szerda

Melegségérzet orvos válaszol

Tisztelt Doktor Úr! Salazopirint szedtem, mikor kiderült, hogy terhes vagyok. WEBBeteg szakértő válasza a melegségérzet témában. Az ideg nyomódása, vérellátási zavar okozhat ilyen problémát.


Tornáztassa meg a lábat, szedjen B-vitamint, ha ez nem segít, keressen fel neurológiai szakrendelést.

Legtöbbször éjjel lefekvéskor és reggel felkeléskor az ágyban tapasztaltam, de volt olyan, hogy napközben is éreztem. Ahogy lélegzem az orrom körül az orcánál, belülről és van hogy a szememnél is melegséget, forróságot érzékelek, ahogy fújom ki a levegőt még. Milyen betegségre utalhat a szédülés és melegség érzet és hogyan lehet kezelni? A melegségérzet nem feltétlenül jelent lázat. Az orvos válaszol - informed.


Nem említi, hogy az antidepresszánst miért szedi, hangulatzavar, szorongás vagy pánik betegség áll-e a háttérben. Koronavírussal kapcsolatos kérdésekkel Lakos doktorhoz forduljanak!

Mielőtt kérdez, olvassa el a kérdésvel esetleg kapcsolatban lévő cikkeket, és keressen a korábbi válaszok között! Ha panasza, betegsége van, vagy egyszerűen kételyei vannak, a HáziPatika. A legjobb orvoskereső, doktor adatbázis, betegségkereső és tünetkereső, orvos lista, magánrendelés kereső, orvosi ügyelet, magánorvosi rendelés kereső. Tegye fel kérdését Ön is! Szakorvosok és egészségügyi szakemberek segítenek kérdéseid megválaszolásával és Betegtájékoztató ismertetőkkel.


Herpeszes ínygyulladásra gyanakszom neurológiai szövődménnyel (bordánál lévő ideg begyulladása, talpba sugárzó melegségérzet , illetve szúró fájdalmak alapján). Azonban a mostoha nagyapám, aki háziorvos csak legyintett egyet és azt mondta hogy csak beképzelem magamnak. A bőrfiatalítás módszereiről és arról kérdeztük Dr. Varju Gábor bőrgyógyászt, hogy mikor érdemes ezeket a kezeléseket elkezdeni. Melyek az első intő jelek, amikor érdemes.


Sajnos az orvosom, aki évekkel korábban kezelt mára már nem dolgozik Magyarországon. Nagyon megvisel lelkileg ez a probléma, mert a folyamatos hidegrázás és az állandó melegségérzet (melegem van) nagyon kellemetlen és nem tudom, hogy kihez fordulhatnék. Elég nehezen beszélek ezekről a problémáimról, mert szégyellem.


Erős immunrendszerem van, megfázásom soha nem volt, bárányhimlőn átestem, féle influenzát kaptam el, sikeresen, gyorsan leküzdötte a szervezetem, valamint 2x gyulladt be a mandulám, munkahelyi klíma miatt. Sajnálatos módon, ebben az Otthonban sem az intézeti orvos , sem pedig az ápoló személyzet (szociális gondozók) nem veszik komolyan a sebész által elmondottakat, így figyelmen kívül hagyva azt, kigúnyolva édesanyámat, mondván, hogy már régen volt a műtét, és csak akkor nem lehetne azon az oldalon vérnyomást mérni, ha ödémás lenne, mérnek rajta vérnyomást, és.

Az orvos azt válaszolta, hogy Ő nem tudja megmondani, hogy abban az adott pillanatban miért szédül fél éve és majd biztos elmúlik. Szerencsétlen ezzel a válasszal semmit nem tud kezdeni. Próbált már szőlőcukrot is enni edzés előtt, vagy közben, vagy edzés előtt normálisan enni, vagy éppen nem enni, de semmi sem segített.


Alig viszek be kalóriát, mégis hízom! Orvos Válaszol rovatunkban. Egyik olvasónk rendszeresen tornázik és odafigyel arra is, hogy keveset egyen és sok folyadékot juttasson szervezetébe, mégsem megy neki a fogyás. Melegségérzet a lábban - Idegi alapon?


Kérdés: A következő volna a problémám. Egy ideje az egyik lábamban, kb. Ugyan már volt korábban is ilyen (kb. két éve), de csak néhányszor éreztem és elmúlt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések