2017. január 18., szerda

Fehér beltéri ajtó árak

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Cégünk mintegy éve foglalkozik bejárati ajtók forgalmazásával, vásárlóink nagy megelégedésére. Választékunkban megtalálható a műanyag-, acél- és a fa bejárati ajtó is, így alapanyag tekintetében teljes a választékunk, azonban a bejárati ajtó üzletágunkat a továbbiakban szeretnénk bővíteni is, prémium kategóriás ajtókkal. Népszerű beltéri ajtó családunk, a festett ajtó , mely az átlagosnál jóval igényesebb. A fehér ajtó a tisztaságot, az egyszerű eleganciát testesíti meg.


Amennyiben Ön a visszafogott stílusú minőség híve, ebben az esetben a formanyomott fehér lakk beltéri ajtók közül válasszon!

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Egy átlagos lakásban hozzávetőlegesen három-négy beltéri ajtó kap helyet, amelyek hozzávetőlegesen két és fél négyzetmétert tesznek kihasználhatatlanná.


Ha az aktuális négyzetméter alapú ingatlanárakkal számolunk, a hagyományos ajtók luxuscikknek tűnnek. CPL beltéri ajtó nagy választékban! Nézzen körül weboldalunkon, és válasszon Önnek megfelelő CPL fóliás ajtót, valamint bővebb tájékoztatásért bátran keresse fel munkatársainkat!


Az ajtó típusok mellett feltüntetett árak , a bruttó KEDVEZMÉNYES árak ! A beltéri ajtó kiválasztása nem egyszerű feladat, hisz sok szempontot kell szem előtt tartanod. Ahogy az ajtó igénybevételére, ugyanúgy a biztonságra (értsd: a nagy üvegfelület veszélyes lehet kisgyermek mellett, ám cégünk erre is kínál megoldást), s persze nem utolsó sorban a beltéri ajtó környezethez való.

Más méretekben is rendelhetőek, de az árak akkor eltérnek a fentiektől. A bejárati ajtó árak fehér színű, befelé nyíló kivitelben és kilincsműködtetésű zár esetén és csincsilla üvegezéssel érvényesek. Az árak nem tartalmazzák a levélbedobó a kopogtató és a réz kilincs felárát.


Alap esetben fehér kilincsel. Az MDF beltéri ajtó (közepes sűrűségű farostlemez = Medium-Density Fiberboard) az elmúlt pár évben az egyik legnépszerűbb belső ajtótípussá vált - nem véletlenül. Egyik jellemzője ugyanis átlagon felüli tartóssága , így ha ezt a típust választja, biztos lehet benne, hogy jó pár évig nem kell ajtócserén gondolkodnia.


CPL, dekor, festett, furnér, toló és nyíló kivitelben kedvező áron. Minden beltéri ajtó árából mennyiségtől függetlenül extra kedvezményt nyújtunk a hónap utolsó munkanapjáig. Beltéri ajtók egyedi és szabvány méretben is.


Volt a beltéri ajtó életében egy kis visszaesés, az ókor hajnalán, mikor is a belső ajtók eltűntek, uralkodóak a nagy, egybefüggő terek voltak, és ez a térképzés hosszú évszázadokon át jellemzővé vált, legfeljebb függönyök, drapériák biztosítottak nyílászárást a beltérben. Az ablakok és a bejárati ajtó cseréje a felújítás első lépése volt, a beltéri ajtók pedig az utolsó. A munkálatokat az előre megbeszélt menetrend szerint, a határidőket. Közép kategóriába kedvezőbb CPL ajtók Mennyi az ára egy műanyag ablaknak Budapesten, milyen a minősége és hogyan térül meg?


Használt beltéri ajtók – dekorfóliás ajtó árak raktárkészletről – bontott fóliázott dekor ajtók árlista. A mintateremből leszerelt bemutató ajtók és raktárkészleten lévő ablakok kedvező árakon megvásárolhatóak. Együttesen mindezek garanciát adnak arra, hogy Ön a legjobb döntést hozza, meg amikor a Tisza Ajtó Kft.


Tekintse meg festett ajtó kínálatunk teljes mintaválasztékát! Panellakás beltéri ajtók raktárról. Minden Dekor tömör beltéri ajtó már nettó 25Ft-tól megvásárolható kínálatunkban.

Dekorfóliás ajtóink gyártási ideje 2-hét. Selyemfehértól eltéró festés felára egyszárnyú ajtó esetén érdeklódjön! Teljes Mart MDF beltéri ajtó típusválasztékunkat tekintse meg weboldalunkon!


DI -Dminták) Mart MDF beltéri ajtó néhány típusa (gyártási idó 4-hét): Üvegezési árak után és egyéb üvegtípus esetén érdeklódjön! Ablak és ajtó szaküzlet Budapesten. Olcsó nyílászárók, akciós termékek. Fa beltéri ajtó több típusban (fenyő, dekorfóliás, furnér, HPL, CPL) és színben.


Kedvező árak garantált minőség. A falban futó beltéri tolóajtó szerkezete egy kissé bonyolultabb, ugyanis itt egy vezető-tartó szerkezetet, ami egy gipszkarton szerkezet tartóváza, először be kell építeni a kívánt falszakaszra, majd az ajtólapokat felszerelni a futószerkezettel együtt a sínre, nem megfeledkezve a végütköző-csillapító elemekről, majd ha ez kész, következhet a burkolás gipszkartonnal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések