2017. január 30., hétfő

Modern parasztkonyha

Paraszt konyha szekr ellenőrzött és értékelt eladóktól – Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera. A nyitvatartás változhat ünnepi időszakokban, programok és rendezvények miatt, valamint magas látogatószám esetén műtárgybiztonsági okokból előre jelzés nélkül is. Azoknak, akik a nyár nagy részét a kertjükben tervezik tölteni, és az esti vagy hétvégi főzőcskéket, grillezéseket, befőzéseket is a szabadban képzelik el, nos, azoknak bizonyára nagyon tetszeni fognak ezek a kinti konyha ötletek. Ha új ez a gondolat, nézd meg milyen fantasztikus kerti konyhákat lehet kialakítani, és rögtön kelleni fog neked is egy!


A tervkritika rovatba küldött tervek között kitüntetett szerepet kapott a most bemutatandó ház terve, mivel ezt – egymás után – két tervező tervezte, így lehetőségünk lesz rá összehasonlítani a kettőt. Tisztelt Koós Miklós Úr!

Mellékelve küldöm tervkritika rovatába családi házunk engedélyeztetési terveit. A tervezési munkát egy fiatal építésszel kezdtük. Zsuzsi, Te szerintem egy XXI. Mi is azok vagyunk, de nagyon jó érzés gyüttmentnek lenni. Tradicionális vagy modern minimalista vajon ez a konyha?


Talán egyszerre mindkettő, de így megépíthető bármely stílusú ház mellé a kertbe. Hangsúlyosabb a tradicionális vonal, ha kovácsoltvas zsanérokat használunk (mint a képen), de ha egy kicsit szögletesebbre építjük a kemence rész sarkait, és egyenes vonalú modern. Beltéri parasztkonyha , modern köntösben.


Kemence és sparhelt a házban.

Kerti kemence és grillező a szaletli alatt. Palóc kemence suttal. Mini kerti konyha a fal sarkában. Székelyudvarhely határában. Modern kerti konyha grillezővel, bogr.


Ahol a Bosnyák- patak a Nagy-Küküllőbe fut, ott található a Pál-Varga házaspár otthona. Lajos és Márta vadonatúj parasztházában a hagyományos formák felsőkategóriás kényelmet, már-már luxust rejtenek magukban. Az egész tökéletes egységet alkot, és ez a harmónia a legapróbb részleteken is tükröződik. Bármilyen könnyen emészthető, étvágykeltő ételből lehet előétel, melyet általában kisebb adagokban tálalnak, mint a főételeket. Különösen alkalmasak arra, hogy egyedi finomságokkal tarkítsuk az ételsort, de egy-egy drágább, különlegesebb, ínycsiklandozó falatot csempésszünk a menübe.


További ötletek a következővel kapcsolatban: Lakberendezés, Otthon és Lakberendezési ötletek. A szakácskönyv modern verziója – állvány a tabletünknek. A modern farmhouse exterior is often a perfect blend of.


Hely praktikus kihasználása a lábazatban. Az alsó konyhaszekrények frontjának vonalától kissé beljebb süllyesztett lábazat takarás praktikus dolog, hiszen ha a szekrények elé állunk, lesz elég hely a lábunknak. Ha fontos minden tárolóhelyet. Az Eastbluff rezidencia egy modern parasztház a Newport Beachen, Kaliforniában található - Eric Olsen Design tervezése által -, mely tele van természetes anyagokkal és a fénnyel.


Találd meg, hogy milyen karikagyűrű, jegygyűrű illik leginkább hozzád és a párodhoz! Az első modern világstílus: az art déco Száz évvel születése után is egyet jelent a modernnel, a luxussal, az életigenléssel.

Az art decó visszarepít minket Nagy Gatsby és a csillogó partyk világába. Dekorötletek: micsoda arcok! Nem véletlenül, hiszen hol vicces, hol furcsa, de. A felújított pajtában egyedülálló lehetőség nyílik művészeti csoportok fogadására színvonalas környezetben, a modern kor technikai igényeit felhasználva.


A pajta 200m2-es alapterületén egy 80m2-es, parkettás színpad található, továbbá egy autentikus parasztkonyha és kézműves tér is kialakításra került. Bármilyen helyiséget is újítasz fel, az első, amiről döntened kell, az a stílus. Ha a lakásod tágas, levegős és világos, dönthetsz a romantikus vidéki stílus mellett, de ha csak apró méretű konyhád van, a funkciót előtérbe helyező modern berendezés lehet a legpraktikusabb megoldás. Mi egy nem minden napi házat építtetünk. Az épület egy teljesen lapostetős szerkezet, modern megoldásokkal.


Gázbekötés szóba sem került, így a nap erejével fűtünk, mivel ez a fűtés egy infra sugárzófűtés. Szellőztetni sem kell, mert azt is egy automata rendszer látja el. A széles elemválasztéknak, a profi 3D konyhabútor tervezési segédletnek és felkészült kollégáinknak köszönhetően a kiválasztott konyhabútor modelleket akár (a megrendeléstől számított) 3-hetes határidővel is le tudjuk szállítani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések