2016. január 12., kedd

Teraszok télikertek

Profi szakemberekkel gyártunk és építjük be télikerteket. Alumínium és fa télikertek és üvegteraszok egyedi igényekre, szaktanácsadással és tervezéssel, németországi fejlesztéssel és gyártással. Számos integrált télikert kiegészítő (vízelvezetés, árnyékolás, szellőzés, világítás, fűtés, intelligens télikert vezérlés) a legmagasabb kényelmi elvárásokra.


Telephelyünkről kiindulva az egész ország területén vállaljuk télikertek , teraszok , előtetők építését. Tekintse meg télikert REFERENCIA galériáinkat!

Szellős, átlátható kialakítás: Igazán nagyméretű télikertek is kialakíthatók anélkül, hogy látszó acél oszlopokra vagy gerendákra lenne szükség. Nincsenek felesleges letámasztások a télikertben vagy a medencetér közepén, és nem kell rozsdásodó elemek rendszeres átfestéséről gondoskodni. A mellvédet kovácsoltvas korláttal látták el, melyre jellemző volt a korlátbábos, díszített szerkezet is. A korai télikertek egyik formájának is tekinthetjük a homlokzatsík elé kiugratott térbővítő fülkét, amely lényegében egy zárt erkély. Ezt a polgári építészetben a középkortól kezdve előszeretettel alkalmazták.


Az oldal tartalmáról, referenciánk bemutatásával is részben olyan információhoz jut, amivel már nyugodtan kérhet árajánlatot, majd személyes találkozót, szakmai tanácsadást, hogy el tudja dönteni a befektetésének minőségét, pontos szerepét, ár-érték arányban. A varázslatos télikertek beszerelésének gondos tervezését, felmérés előzi meg, hogy Ön élvezze a télikertjének előnyeit az év minden részében. Egy télikert formáját befolyásolja az alaprajza, homlokzatának formája és mérete, de elsősorban a fedés kialakítása.

De az épület stílusa, amihez tervezzük, és a funkció, amit be kell töltenie megmutatja, hogy ,milyen az ideális forma és esztétikus kialakítás. A téli kert építés. Amennyiben szeretné teraszát praktikusan használható élettérré varázsolni, mi segítünk! Számos terasz kialakításunkkal lehetőséget adunk, hogy teraszát ne cs. A mai modern télikertek felhasználhatóságának csak a helység mérete és kivitele szab határt.


A beépített teraszok , erkélyek, mint lezárható télikertek , medencék további előnyös tulajdonságuk, hogy nagymértékben segítenek a napenergia passzív hasznosítása útján fűtési energia-megtakarításunkban is. A műanyagnak különösen jó tulajdonságai vannak. Kiváló hőszigetelő és ellenálló. Csekély ápolást igényel és alacsony az előállítási költsége.


Ezek a tulajdonságok szólnak a műanyag télikert gyártása mellett, figyelemben véve azt, hogy a statikai. Fa teraszok , pergolák és egyéb faépületek kivitelezését Győr, Székesfehérvár, Balaton és Budapest környékén vállaljuk, míg a napvitorlák telepítését az egész ország területén. Télikert alumíniumból.


A mai kornak megfelelően termékeinket az időtállóság, statikailag minden vonatkozásában megfelelő, a nagy átjárhatóságok biztosítása jellemzi. Hőszigetelt rendszerekkel dolgozunk szívesen, mert az évszakos megoldást jelent. Amint a télikertek képei is bizonyítja, profi csapattal dolgozunk.


Hagyományos hozzáépített terasz beépítése.

Műanyag konstrukciók és hőszigetelés. A Sunwood télikertek mára garancia lett azok számára, akik a kimagasló minőséget választják, elérhető áron. Cégünk szakértelme, munkánk szeretete, a folyamatos szakmai fejlődés és a télikertekhez kapcsolódó szolgáltatásaink, mind a megrendelőink igényeinek kiszolgálására irányulnak.


Vállaljuk teraszok, télikertek beépítését, akár a meglévő (régi) elemek bontásával együtt. Szerkezeteinket polikarbonát tetővel (normál vagy hőszigetelt), igény esetén hőszigetelt (dupla) üvegezett oldalfalakkal, tólóajtóval vagy harmonika-ajtóval, szükség esetén ablakokkal együtt szállítjuk. Az általunk tervezett télikertek télen gond nélkül fűthetőek, nyáron pedig hűthetőek, tehát legyen bármilyen is a kinti hőmérséklet, garantáltan meg tudja teremteni a kívánt hőfokot. Költözzön ki a szabadba és élvezze a természet közelségét mind a négy évszakban! A sokféle anyag közül a vörösfenyőt kedveljük.


A kültéren kialakított, fából készült építmények vannak legin. Mobil üvegfal használatával elérhetjük, hogy télikertünk a lehető leglégiesebb legyen. Az oldalfalat alkotó üveglapok keret nélküliek, ezért csukott állapotban sincsenek függőleges ablakprofilok. Vállalkozásunk készházak, gerenda- és rönkházak, illetve teraszok, télikertek egyedi tervezését és kivitelezését vállalja.


Legfőbb célkitűzésünk, hogy az unokáinknak is maradandót alkossunk. Modern, letisztult külsőt kölcsönöz a szerkezetnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések