2016. január 18., hétfő

Hosszú szőrű szőnyeg tisztítása

A hosszú szálú szőnyegek nagyon népszerűek, ami nem is csoda, hiszen szépek, puhák, mutatósak. A tisztításuk azonban már egy egészen más kérdés! Egy egyszerű, letisztult, modern stílusban berendezett lakás tökéletes kiegészítője egy hosszú szálú szőnyeg.


Nem véletlen, hogy a lakberendezők is gyakran választanak ilyen típust, azonban néhányan még mindig elbizonytalanodnak, mert nem egyértelmű számukra, hogy hogyan is lehet tisztítani. Ezekkel újjá varázsolhato ráadásul ingyen! A shaggy szőnyeget mindenki szereti, egyre divatosabb ez a szőnyegfajta, azonban a shaggy szőnyeg tisztítása nagyon sok mindenkinek bonyodalmat okoz.

Sokan azért nem választják ezt a fajta szőnyeget, mert azt hiszik, hogy lehetetlen a szálak közül eltávolítani a port. Pedig a téli hidegben nagyon is kiváló ez a hosszú szőrű , meleg szőnyegfajta és sokan szeretnék is ezt. Ez a kezelés legtöbb esetben hatásos, de mintától függően lehet, hogy maradéktalanul nem fehéríthető ki a fényes betét.


Akinek van ilyenje: hogyan lehet a hosszú szőrű , shaggy szőnyeget takarítani? Ki lehet rendesen porszívózni? Nem rakódik le nagyon a kosz az aljára, a szőrök közé?


Vastag, hosszú szálú modelleinket az igazán puha szőnyegek szerelmeseinek ajánljuk. Remek választás egy modern nappaliba! Puha tapintású, hosszú szálú shaggy szőnyegek többféle méretben, outlet áron.

Tekintse meg kínálatunkat online, rendeljen kedvező szállítási feltételekkel! Szőnyeg Modern szőnyegek. Az egyedi szín- és formavilágú szőnyegkülönlegességek műalkotásként is megállják a helyüket. Válogasson modern stílusú szőnyegeink közül!


Rossz minőségű szőnyegek behozatala esetében a szőnyeg színének kifakulásáért a tisztítás során felelősséget nem vállalunk. Az áraink az ÁFA-t tartalmazzák! Kerüljük a szőnyeg dörzsölését, mert ezzel csak azt fogjuk elérni, hogy a szőnyeg mélyére préseljük a szennyeződéseket. A mai modern shaggy szőnyeg , melegséget varázsol otthonunk padlójára. Tisztítása ugyanolyan egyszerű, mint a hagyományos szőnyegeknél.


Egy alapos porszívózás kitűnően rendbe teszi. Folt esetén, nagyszerű szőnyeg tisztítók kaphatóak, amivel szinte gyerekjáték a folt eltávolítása. Vállaljuk csomózott szőnyegek, takarók, plédek, függönyök bio- és vegytisztítását, akár ingyenes hozom-viszem szolgáltatással Budapest teljes területén. Ez attól függ, hány ember használja, vannak-e háziállataink, milyen a kinti környezet és mennyire van karbantartva a szőnyeg a szakértők tisztítása között.


Az ilyen tényezők azt is okozhatják, hogy gyakrabban, 6-hónaponként kell tisztítani a szőnyeget. Továbbá azt ajánljuk, hogy ellenőrizze a szőnyeg garanciáját. Vásárolj szőnyeget akár kedvezménnyel Ingyenes házhozszállítás 3Napos visszaküldés Akár év garancia Több mint millió elégedett vásárló.


A Belianinál találod a legnagyobb választékot kiváló mínőségű kerti bútorokból, erkélybútorokból, kerti asztalokból és székekből a legjobb áron. Eladó Álomszép 1 gyapjú perzsa szőnyegek - szőnyeg outlet Folyamatosan frissülő kínálatunkban megtalálhatóak kézi és gépi csomózású , új és használt , 1 gyapjú szálas , selyem , valamint szintetikus alapanyagú perzsa szőnyegek egyaránt.

A szőnyegek fokozzák otthonod kényelmét és jó hangulatát. A nagy szőnyegek az ülőbútorok alá valók, a futók tompítják a lépések zaját a folyosón, és lábtörlők pedig üdvözölnek az otthonodban. Remekül kifejezheted velük a stílusodat és kényeztetheted a talpadat.


Nézz körül online vagy az áruházakban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések