2016. január 27., szerda

Öntöttvas kerti pad

Klasszikus öntöttvas kerti és utcai padok. Minőségi pad , kandeláber, kút és minden ami utcabútor széles választékban egy helyen. A kültéri kerti pad öntöttvas lábakkal és vastag borovi fenyő lécekkel egy öntöttvas kerti garnitúra részeként és magában is ideális választás annak, aki egy mutatós és egyben tartós kerti kiülőt szeretne. Az öntöttvas kerti pad falécekkel szerelve természetes hatást kelt, és az ülőfelület megfelelő kialakítása következtében kényelmes ülést biztosít. A természetes színekre festett lécek kombinálhatóak, így vidám hangulatot sugárzó kerti padot is lehet találni, mint például a színes Hargita pad vagy a színes Davos pad.


Minőségi, igényes öntöttvas pad láb közvetlenül a gyártótól.

Közterületeken, kertekben, pihenésre, környezet díszítésére. Egyedi, díszes kivitelben. A fém és a fa tökéletes kombinációja egy padon, ahol a fa természetessége keveredik a gyönyörű öntöttvasből készített lábak díszítésével!


A kerti , udvari pad elemei:öntöttvas lábmerevítődb. Fekete öntöttvas kerti pad 1cm. Részletek Üzlethez. Impregnált fenyőfa kerti pad 1cm. Vásárlás: Kerti pad árak, eladó Kerti padok.


Akciós Kerti pad ár!

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Kerti pad termékek, Kerti pad márkák. A kerti bútorok fa elemeit - az alap kezelést követően - vagy natúr színben hagyjuk, - ez esetben az idő múlásával a fa megérik és vörösfenyőhöz hasonló színárnyalatot vesz fel, vagy a megrendelő által kiválasztott tetszőleges árnyalatra pácoljuk, illetve kültéri vastaglazúrral kezeljük. Olcsó Fonottmintáslakkozottkertipad Kerti padok árak, akciók. Fonott mintás lakkozott kerti pad vélemények.


Miért is érdemes tőlünk, közvetlenül a gyártótól vásárolni? A korszerű eszközök és a szakképzett munkaerő garanciát jelent a számunkra kiemelkedően fontos minőségi, igényes késztermékekre. NTÖTTVAS KERTI BÚTOROK Amit nem fúj el a szél. Az általunk forgalmazott kerti bútorok fém részei a régi hagyományos eljárással, öntöttvasból készülnek.


Alakjuk és díszítésük a régi Hunyad Vár, valamint a Görög Kancellária Hivatal épület-, és bútorzat elemeinek mintázatát, letűnt nagy korok művészetét. Masszív, közterekről ismert típus. A dekoratív kerti pad öntöttvas és fenyő fa elemekből készül.


Használhatja a padot a kertben vagy az udvaron. Díszítésével és romantikus stílusával ez a pad bármilyen kertben vagy teraszon jól mutat. Egy elengedhetetlen darab lesz a meleg nyári estéken. Kerti pad Gyönyörű kerti padok segítsgével tegye kertjén egy igazi oázisá.


A nosztalgikus tervezés és a szép kivitelezésű öntöttvas és festett fa a kert igazi látványossága lehet. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Kerti bútorok vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések