2016. január 13., szerda

Steril mull lap 6x6

Steril , nem steril mull lapok. Láttam, hogy gyülekeznek a vattakorongok a krémmánián: ez a termékfeltöltés most azoknak szól, akik, mint én, ki nem bírják elviselni a vatta. A doboz tartalma: db steril. Szállítási idő: - munkanap. Pamut anyagból szőtt textília.


Akut sebkezelés esetén a sérülés közvetlen lefedésére h. MULL - LAP STERIL 6X6CM. Nem szőtt anyagból készült nem steril mull lap. Dupla annyi folyadékot képes felszívni, mint a szőtt mull lap.


Mull lap 6xsteril vélemények. Közvetlen sebfedésre nem alkalmas. Lágy, bőrbarát anyagból készült sebfedő. Alkalmas kenőcsös kezelések fedésére.


Fogászatban is használható lágysága miatt. A steril vágott mull lapok alapvető egészségügyi termékek mindenféle seb ellátásánál. Veszprém, Pápa, Szekszárd. Kategória azonosító: steril kötszerek.


Bővebb leírás: 1pamut, szálas. Ez a kórházi kiszerelésű nem steril többrétegű hajtogatott mull - lap. Tiszta, szabályozott, ellenőrzött (alapanyagtól a késztermékig) technológiával gyártva és. Hajtogatott szőtt steril mull lap.


Vegye át rendelését INGYEN a BENU gyógyszertárak egyikében, vagy 6Ft-ért házhoz szállítjuk! Struktúrájának köszönhetően a mullpólya alatt a bőr jól lélegzik. Kitűnően rögzíti a kötszer a különböző sebfedő párnákat, mull lapokat, nedves sebkezelőket. Csak sterilizálás után alkalmazható közvetlen vérző sebre. Jelen állapotban, csak steril sebfedő rögzítésre alkalmas!


A mullpólya nem szöszöl, a. Előutalás - Házhoz. Rendelése leadását követően rövid időn belül elküldjük számlaszámunkat, amelyre a termék árát és a postaköltség összegét együtte. Felfekvés elleni egyéb termékek. Csomagban kedvezőbb áron vásárolhatja meg.


Próbálja ki Csomagösszerakó modulunkat kedvezménnyel és ingyenes szállítással! A steril mull – lapok és a steril vatta kapcsán megkülönböztetendő a. KÖTSZEREK,ALGINÁTOK,Alginát lapok,Alginát lapok 10xcm-ig, steril. Az egyikkel három körkörös menetet készítünk a fej körül a homlok és a tarkó. DictZone online angol-magyar szótárban.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Vásároljon olcsón webshopunkból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések