2016. január 14., csütörtök

Tüzifa árak 2017

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Guaranteed Next Day UK Delivery! Tűzifa értékesítéssel a Pilisi Parkerdő Zrt. Az árak tő melletti árak , az ÁFA értékét tartalmazzák.


Számlázás minden esetben a befizetéskor érvényes árak szerint történik.

Eladó olcsó tüzifa Erdélyből Magyarországon. Magas hőfokú, jó minőségű tüzelésre alkalmas fa. Tüzifa kamion tételben Romániából.


Rendeljen a legjobb minőségű tüzifa fajták közül, (akác, tölgy, bükk, gyertyán) most kedvező feltételekkel, megfizethető és korrekt áron. MJ, ami alig marad el a kemény tüzifák fűtőértékétől (tölgy, bükk, gyertyán). Az akác tüzifa fűtőértéke 14.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

A szállítási lehetőségekről, valamint közbenső rakodóról és MÁV rakodóról történő vásárlásról bővebb információért keresse erdészeteinket. A hasított, darabolt tűzifa a Zselici és Szántódi erdészeteknél elérhető termék! BÜKK TÜZIFA ÁRA: 35. A Magyar-középhegységben 6m fölött erdőalkotó.


Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az alábbi árak a szállítóink által a rendelkezésünkre bocsátott fa árától is függenek, tehát a fakitermelői árak módosítása hatással van arra az árra is. Irányadó árak havonta változhatnak. A változásokról honlapunkon tájékozódhat. Egyszerre ömlesztett m³-t szállítunk (megközelítőleg mázsa vagy erdészeti m³) kuglizott és aprított tűzifából.


Kérjük, figyelmesen olvassa el, és csak akkor kérdezzen telefonon, ha a válasz nincsen leírva. A fenti árak az ÁFA-t tartalmazzák. Vásárolja meg téli tüzelőjét, de csak okosan! A sajtóközlemény itt olvasható.


Vásárlási igényével forduljon bizalommal a fent megnevezett erdészeteinkhez. Zso-Fa Fakereskedés fatelep. Tisztelt Vásárlóink!


ZSO-FA Fatelepen az irodában történő vásárlást bizonytalan ideig szüneteltetjük.

Fedezze fel a Famánia kínálatában elérhető tüzelő anyagokat és varázsoljon meleget otthonába költséghatékonyan! A Balatonfüredi Erdészet telephelyén található tűzifa udvarunk, ahol. Az árak forintban és gépkocsira felterhelve értendők, a -os ÁFÁ-t tartalmazzák! A készlet folyamatosan változik! Mivel több forrásból szerezzük be a fát, ezért áraink változhatnak!


Milyen fafajt vegyünk? A kínálat bőséges, a jellemzők alapján mindenki maga hozhatja meg a döntést. Bükk: fülledésre hajlamos fa, ezért a lehető leggyorsabban hasítani kell, de még így is több időre van szüksége a kiszáradáshoz. Hálós kalodás tüzifa. Telephelyünk Érden található, ahonnan könnyedén kiszolgálhatjuk kedves megrendelőinket Budapest, Pest, Fejér és Komáron-Esztergom megye egész területén.


Jó minőségű tüzifa, sajnos kissé nedves volt a vásárláskor, de kiszárítva jó. A méret is ideális a kandallóba, nem aprófát kaptam. Nyíregyháza és környéke építkezői számára. Patinás építőanyag kereskedés évtizedek óta az építkezők barátja.


Mielőtt belekez találkozzunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések