2016. január 21., csütörtök

Kétszer késelt furnér

Kétszer késelt tölgyfa furnér mm vastag. Cégünk furnér , élfurnér és élléc gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. Kínálatunk Tárolt változat.


A TABU európa vezető “design furnér ” gyártó cége. A festett és kétszer késelt furnérok gyártása terén kínált prémium termékeiket a legjelentősebb belsőépítészek és designerek használják.

A webáruházon keresztül Budakalászról rendelni sajnos nem tud. Az egyenletes szövetű, rajzolatmentes trópusi fákból akár fenyő, cseresznye, dió rajzolatú és színű furnér. Svartni (fűrészelt furnér ). Lucfenyő svartni ( furnér ). TERMÉKEINK › Falemezek és furnérok Tárolt változat svartni furnérok mm-nél vastagabb kategória. Ingyenes online értelmező szótár 150.


A füstöléssel kezelt furnér rugalmasabb, jobb színtartóssággal rendelkezik, mint a hagyományos furnér hirdetés A minőségi natúr furnérok választékán felül az elmúlt évben kétszer késelt furnérokkal, fűrészáruval, majd laplemeztermékkel (forgácslap, MDF) bővült az eddig is igen széles termékpaletta. Aki szeretné homogenizálni a furnér beltéri ajtókat, azoknak már kétszer vagy többször késelt furnért kell megvásárolniuk.

A késeléssel kapott furnérszeleteket gondosan. Személyesen 1fajta hagyományos, kétszer késelt , többször késelt fafurnérból, valamint csodálatos gyökérfurnérból készült furnérozott ajtók közül választhat. A tartósság megőrzése érdekében a furnérozott ajtók felületét selyemfényű Milesi lakkréteggel hőkamrában porszórjuk, rétegben. A furnérértékesítés mellett az éllécek és. A standard fafajok és méretek készletről.


Késelt (hasított) furnért, furnérhasító gépeken állítják elő. Vágáslapjuk a rönk középtengelyén átfektetett síkkal párhuzamos. Az évgyűrűk a lap közepe felé szétnyíló széles görbék, a bélsugarakkal pedig edények, vonalkák, csíkok alakjában láthatók. Ennek megfelelően mind a gyártó, mind a kereskedő részéről különleges szaktudást és kezelést igényel.


Az úgynevezett kétszer késelt furnér ajtólapok már a legújabb trendeknek megfelelően elérhetőek számos fafajtából. Ezen beltéri ajtó típusok felületén a legkülönbözőbb furnér berakás, vagy intarzia alkalmazására is van lehetőség. Ilyenkor a fa rostjai derék- vagy más szögben össze vannak forgatva, kialakítva.


Hámozott furnér : Koncentrikusan hámozott furnér : a tengelyvonala körül forgó rönkből a forgácsolást végző hámozó szerszám által csigavonalban, az évgyűrűk mentén lefejtett. Limba az biztos, de a másik oldal kétszer késelt limba. Ugyebár ezeket a furnérokat így nem lehetne eladni ezért az ilyen hibás - lyukas, szakadozott, nem.


A kétszer késelt furnér az azt jelenti, hogy fölszelik pár tized milliméteresre a fát és előfordul, hogy a furnérok nem épek, hanem beszakadozottak.

Nagyértékű, drága, de nagyon szép és igényes megjelenésű anyag. Ma a régi bútorokhoz használják ezt a módszert az asztalosok. Nem kell megijedni, enyhe rajzolati eltérésektől eltekintve az egy lakásba gyártott furnér ajtók egységes benyomást keltenek, az asztalosmester egyenként kézzel válogatja össze az aktuális munkához szükséges furnérkötegeket, így jó eséllyel azonos területről származó, azonos időben kivágott fák metszetét gyűjti. Furnérok: természetes fából késeléssel előállított furnérok különféle vastagságban. Többször késelt furnérok az olasz ALPI cég termékei.


Raktáron levő furnérok a lista szerinti fafajok, egyéb fafaj rövid határidővel rendelhető. A tölgy A tölgy A tölgy A gőzölt bükk A gőzölt bükk GESZTES A gőzölt bükk 6. Megbízható partner a bútorgyártásban! Több, mint éves tapasztalatunkkal tökéletesen ismerjük vásárlóink régi és új igényeit, így akár egyedi, akár szabvány bútort képzelt el otthonába, mi minden segítséget megadunk a tervezéstől egészen a kivitelezésig bezárólag. A megadott bruttó ár 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések