2016. január 15., péntek

Gipszkarton tipli teherbírás

A gipszkarton falra könnyedén akaszthatunk képeket, polcokat, lámpákat vagy akár konyhaszekrényt is, csupán csak a célnak megfelelő eszközöket kell kiválasztanunk és felszerelnünk. Figyelnünk kell arra, hogy a súlynak megfelelő Rigips lapot és kiegészítőket válasszuk ki, hogy biztosítsuk a megfelelő teherbírást. SB GIPSZKARTON TIPLI FÉM M6X MOLLY és még 3termék közül választhat a Praktiker webshopban sokféle méretben!


Válasszon Praktikusan! Ebben a videóban megmutatjuk, hogy hogyan tudjátok betenni a gipszkarton tipliket, hogy valóban el is bírja azt, amit a teszt alatt láttunk! A fenti adatok megadásával hozzájárulok, hogy a Prímaenergia Zrt.

Nagyobb teherbírás , biztosabb rögzítés mint a műa. A belsőépítészeti munkák során nagyon sok csavarkötést alkal­mazunk. A sokféle építőanyag, amelyek között kemény és puha, porózus vagy üreges egyaránt előfordul, speciális dűbelek ki­fejlesztését tette szükségessé.


A kérdező kommentje: Köszönöm szépen, nagyon hasznos dolgokat osztottatok meg velem. Ragasztott gipszkarton felületek esetén a fal terhelhető. A súlyt az épített fal fogja hordani.


Megoldás a nehezebb terhekre, ha a szerkezet építésekor konzolokat építünk be. Webáruházunkban találni fog minden rögzítéstechnikai helyzetre megoldást, legyen az mennyezetre függesztés, oldalfalra rögzítés, vagy akár állvány talajhoz rögzítése.

A fischer dübelek az építőanyagok széles skálájában jól alkalmazhatók. Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel. Néztem a fém gipszkarton dübelt, de nincs megadva a teherbírása. A dűbel nagyszerűen alkalmazható a különféle szélességű építőlapokhoz, szerelhető kézi csavarhúzóval, akkus avarozóval vagy.


Molly fém tipli gipszkartonhoz. A videóban hat különböző módszert és annak teherbírását nézzük meg. Az első a sima nagy menetemelkedésű gipszkarton csavar, tipli és.


A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookiek használatába! Célunk egy kényelmes,a legtöbb szakmai információval szolgáló webáruház üzemeltetése a vásárlók és a látogatók szolgálatában.


Műanyag gipszkarton tipli. Egyszerű az elv, kifúrod a lyukat, beleteszed a tiplit, és ahogy tekered befelé a csavart, szépen nyílik kifelé a képen látható módon, és rögzül. Ha tégla, beton, gipszkarton , vagy más kemény anyagú falra (kivéve a fát) kíván bármit szerelni, biztos szüksége lesz tiplikre.


A tiplik erős rögzülést biztosítanak a legtöbb szilárd anyagban, vagy horgonyszerűen rögzülnek az üreges anyagokban vagy panelekben. Rigips, Siniat és Hungarogipsz gipszkarton lapok, csavarok, kötőelemek és kiegészítő termékek akcióinak lelőhelye, szakértői tanácsadással! Gipszkarton fal teherbírásával kapcsolatban kérném a segítségét.


Egy kétrétegű (1mm vastag lapok) gipszkarton falra szeretnék egy ~kg-os tv-t felszerelni konzollal együtt.

A konzol ponton rögzíthető 3és 4mm távolságban. A fal mindkét oldalról megközelíthető. Mivel a tv konzol 6mm-re kihajtható, ezért. Ma egy érdekes kis szerkentyűt mutatok be.


Egy bizonyos tiplit, amit kifejezetten gipszkarton falakhoz használunk. Hogy érdekesebb legyen a dolog, a hozzávaló behajtót is megmutatom. A kis fehér izéke maga a tipli , ami, mint láto csavarmenetes. Ami nem látszik, hogy üreges is, ez nagyon fontos, hiszen csak így. Méreteik: Az UW profilok mindig méteresek mert ezeket lehet vágni és a leeső darabokat folytatólagosan dűbelezheti tovább a betonhoz vagy a mennyezethez.


Ez több mindentől függ. Milyen közel vannak a tartókonzolokhoz, milyen vastag a gipszkarton és milyen fajta. Felteszem 1mm-es legalább, a tűzálló gipszkartonban van. A Fischer gipszkarton dübele a leggyorsabb szerelést teszi lehetővé.


Rövidsége miatt a legkülönfélébb lapvastagságok és üregmélységek esetén alkalmazható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések