2016. január 22., péntek

Falra festett minták

Ha a felsoroltak illenek Önre – vagy nem illenek, mert valamit kihagytam –, de szüksége van egy érzésre, imázsra, dizájnra, amit falra festett képeim adhatnak, keressen meg! Dezső Annának hívnak, Veszprém megyében élek – alkalmazott grafikus vagyok, emellett több más tevékenységet is végzek. Szeretek pingálni, szeretem. Falra festett minták kivitelezéséhez ajánljuk akrilfesékeinket.


Andreáék otthonában több helyiségbe is jutott minta : Annamari már.

Gáboréknál bajuszminta készül:. A festéshez természetesen a falmatricákat is alapul vehetjük, hiszen egy. Képkeretbe tehetünk mágneslapot, melyre betűket, mintákat tehetünk fel. Egészen más módon készülhetnek el a dekorációk és falra festett képek akkor, ha a falad téglára felhordott vakolat, és megint más a panelekre jellemző beton.


Ha nem jó az alapozás a munkád hamar tönkremehet, légy körültekintő. Természetesen nem kell nagy előképzettség ha van egy kiváló minőségű alapod. Gyerekszobai dekoráció: dobozt a falra ! Halloween estéjére!

Hogyan tegyünk képeket a falra ? Egy új fényképes ötlet Karácsonyra! Színminták a falra ! A mandala, mint dekorációs elem, nemcsak a falra jó! Kínálatunkban levő festősablonok vékony műanyag lapból vannak kivágva. Minden festősablon mintánk kínálatunkba van a falmatrica kategóriában is mint falmatrica.


A sablon minták kicsit eltérnek azoktól amelyeket falmatricaként gyártunk. A sablonok úgynevezett hidakkal vannak átkötve hogy ne essenek szét és használhatóak. Látható a hálószoba fal ötleteknél, hogy rengeteg féle burkolat, minta és textúra kerülhet a falra. Lehet a fal egyszerű festett , minimális mintás, lehet a fal burkolva fával, kővel vagy bármilyen modern műanyag és egyéb anyaggal. Talán egy dolgot említenénk még meg ami nem teljesen a témához kapcsolódik.


A festést egy tökéletesen sima felülettel kell kezdeni ahhoz, hogy egy tökéletesen festett fal- vagy fafelületet legyen az eredménye. Tulajdonképpen sokkal inkább helytálló lenne csiszolónak nevezni a festőket, hiszen a legtöbb festő sokkal több időt tölt el csiszolópapírral a kezében, mint magával a festéssel. Absztrakt minták , sziluettek, falra festett képek, színharmóniák, és optikai hatások. Először a sarkokat húzzuk ki széles ecsettel, majd a festéket hengerrel vigyük fel a falra. A henger kiválasztásánál vegyük figyelembe a festék sűrűségét!


A híg festékekhez hosszú szálú, hurkoltat, míg a sűrű festékekhez rövid szörű plüss, perlon vagy bolyhos hengereket használjunk.

Termékeink rendkívül széles minta-, szín- és méretválasztékával valamint rengeteg akció ival kedveskedünk látogatóinknak! Bátran díszítsd környezeted a saját kezűleg készült matricáinkkal - faltetoválásainkkal, melyek szinte bármely felületre felragaszthatóak: bútorra, falra , ajtóra, ablakra, laptopra, tükörre, hűtőre, csempére stb. Fedezd fel hugahanga Minták falra nevű tábláját a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Minták , Lovak és Lovas.


Az egyszínűre festett falakat különböző minták felfestésével könnyen egyedivé tehetjük, nem is szükséges mindenhol cifrázni, gyakran elég egy falszakasz kiemelt részén bevetni egy-egy mintát, ábrát a kellő hatás megteremtéséért. Ez a festési módszer lehetővé teszi, hogy gyorsan hozzon létreminták a falon, minimális erőfeszítést igényelnek. Lényege abban rejlik, hogy kezdetben egy falra festett egy szokásos hengerrel, majd más színű színű festéket készít egy speciális görgővel. Egy különleges berendezés, egy speciális nyomtató képes arra, hogy a festett , tapétázott, nagyjából sima falra fessen azaz közvetlenül rányomtasson bármilyen rajzot, mintát, színes képet.


Gyönyörű képeket, kiváló minőségben. Mindezt a helyszínen, minden felfordulás nélkül, minden koszolás nélkül, ott, helyben. A mintázást alulról felfelé egymás mögé nyomva addig folytassuk, amíg a rongy lenyomata közel azonos mintázatot ad.


A széleken természetesen a minták kifutnak, azaz fokozatosan eltűnnek (15), így viszonylag könnyű a következő sort a már meglevő minták mellé illesztve a falra nyomkodni. Ha nagyon elütne a soronként és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések