2016. január 27., szerda

Fába égető eszköz

Tartozékok: db égető szerszámgép (Watt), db égető hegy, db mintalap, db tisztítókefe, db csavarhúzó, db égetőhegy tartó tál, ív finom csiszoló. Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos. A pirográf egy tollszerű eszköz , aminek a fejrésze igen magas. Aktuális Pirograf ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


JELLEMZŐK: 24db-os pirográf forrasztópáka fába stb. V, 30W, 550°C Tartaloforrasztó páka, több formájú forrasztóhegy, festőhegyek, pecsétnyomók, forró vágókés, minták stb. A termék különböző anyagok kreatív és tartós alakítására van szánva. A termékkel ábrákat, írásjeleket lehet fába , bőrbe viaszba, parafába beégetni.


Ehhez különböző beégető hegyek, és beégető bélyegek állnak rendelkezésre. Ezen kívül a termék kisebb forrasztási munkákhoz vagy forró vágókészülékként. Az égetőfejek kicsit gyengék, könnyen törnek, hajlanak.


A vékonyfalú cső vége hamar felhevül, és a puha faanyagot elég gyorsan megpörköli. A páka teljesítményétől függ az égető hegy hatékonysága, ám W-nál kisebb páka e célra nem alkalmas. Az eredeti forrasztóhegyet nem célszerű faégetésre használni, ezért készítettünk külön égetőhegyet hozzá. A fába mintát égető eszköz kezelése és egy minta tényleges realizálása örömet okoz kicsiknek, nagyoknak, hiszen a szemük előtt fog megelevenedni akár a monogramjuk, akár a saját fantáziájuk szülte kézi rajzuk. Faipar: Elméd azzal élesíte ha csomagjaid ékesíted!


Díszcsomagolás készítése. Pirográf, Pirográf Egyik kedvenc kreatív hobby technikánk a pirográf. Addig amíg gyakorlatot szerzünk,, Kreatív hobby termékek, minőségi, válogatott alapanyagok - kézzel készített ajándék ötletek - törzsvásárlói.


Felsőnyék a Tolna - Fejér-Somogy hármas határ tolnai csücskében helyezkedik el. A település már sok száz éve lakott. Zömmel mezőgazdasági jellegű tevékenység. W teljesítmény Remek eszköz fába égetéshez.


Karácsonyi díszletek, ajándéktárgyak készítéséhez. Az eszpresszó, a kávé, az eszpresszógépek és kávédarálók tudománya és művészete. Kedves felhasználók! Az NMHH koronavírussal kapcsolatban kiadott közleményével összhangban a Videa.


Maszkok szeretne alacsony áron? Arany János, Toldi, Tetemre hívás, összes műve, Magyar, író, írók, versek, vers, Toldi trilógia, Toldi estéje, Toldi szerelme. Ezért megérdemli azt az elismerést, amit, (talán lehet mondani), év-századok óta. Windows IoT Core.


You have to enable javascript in your browser to use an application built with Vaadin. A készlet négy különböző formájú hegyet tartalmaz: gömbfejűt, ovális fejűt, hegyeset és mintásat. Az alkalmazások közé tartozik a rajzolás, satírozás, vonalkázás stb.


Szétszedtem project. Dremel VersaTip égető tartozék készlet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések