2018. november 30., péntek

Tüzifa romániából

Huge Savings on Fluorescent Tubes. Low Prices - Save Money Online Now! Magas hőfokú, jó minőségű tüzelésre alkalmas fa. Tüzifa kamion tételben Romániából.


Előfordult, hogy egy kamionnyi fa háztartás tüzifa igényét szolgálta ki, és az ár tüzifa kamion tételben sokkal kedvezőbb. Irodánk nem csupán eladó erdőkkel foglalkozik, hanem eladó román tüzifa is megtalálható a kínálatunkban.

Irodánk Székelyföldről közvetít kitűnő minőségü keményfát, melyek bükk és tölgy állományból származnak. Telepünkön a legmodernebb gépekkel állítunk elő folyamatosan jó minőségű, nagy mennyiségű tüzifát. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az alábbi árak a szállítóink által a rendelkezésünkre bocsátott fa árától is függenek, tehát a fakitermelői árak módosítása hatással van arra az árra is. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Ft szorosan összerakva 1mkugliban 25cm-33cm-50cm hosszban 17. Ft ömlesztve 1mhasogatva 25cm-33cm-50cm hosszúságban 18. TŰZIFA - RÖNK TŰZIFA, MÉTERES TŰZIFA, HASOGATOTT TŰZIFA, A GYÁRTÓTÓL!


Tűzifára van szüksége? A kalodás tűzifa minden fajtánál jobbára centiméteres darabokat tartalmaz, mivel erre meghatározóan nagyobb a kereslet.

Igény esetén megrendelhető cm-es illetve cm-es darabokból készült kalodás tűzifa is. A hálós csomagolásnak köszönhetően Ön meggyőződhet a kályhakész tüzifa minőségéről. Még mielőtt kifizetné, kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb méretet, csomagot. Kívánsága szerint apróbbra vagy vastagabbra hasítjuk.


Bükk tüzifa szállítása , értékesítése egész évben. TÜZIFÁT szeretne a SZABOLCS-INTERTRANS,-ot keresse. Házhoz visszük a meleget. A tüzifa hatalmas előnye a szénhidrogénekkel szemben az, hogy míg azok elégetésekor a levegő COtartalma drasztikusan megemelkedik, addig a tüzifa használatakor csak annyi COkerül a levegőbe, amennyit a fa élete folyamán lekötött. Ez a városi gáz esetében közel a fele a tüzifával szemben.


Romániából folyamatosan kapható tüzifa Romániából származó tölgy,bükk,gyertyán tűzifa továbbértékesítésére partnereket keresek kamion tételben. A tűzifát Békés megyéből lehet elszállítani,ami a vevő feladata. A tüzifa kamion tételben történő kiszállítása mindig előre történő megbeszélés alapján történik. Kiváló minőségű tűzifa , megbízható szállítótól, folyamatosan kapható!


Cser, tölgy, bükk, gyertyán és akác. Harmati Béla vagyok az Elments Of Life Kft. Cégem fő profilja gépjárműalkatrész nagykereskedelem. Gépjárműalkatrészeket főként Ukrajnából és Romániából szerzek be.


De mivel rengeteg ismerősöm,barátom és környezetemben élő ember kérte,hogy hozzak be neki külföldről tűzifát így cégem profilváltáson esett át. Cégünk éves múltra tekint vissza, fő tevékenységünk a fűrészáru import nagy és kiskereskedelme.

Fenyő­ fűrészáruinkat főként Ukrajnából, Romániából importáljuk. Telepünkön minden építkezéssel kapcsolatos faanyag megtalálható (gerendák, padlók, deszkák, tetőlécek), és pluszba számos kiegészítővel. Erdelyifaszallitas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések