2018. november 1., csütörtök

Favágás ár

Pl: a fa mérete, fajtája, egészségi állapota, valamint a lebontási terület nagysága. A favágás árát több tényező befolyásolja. A hagyományos lexikális megfogalmazás szerint „ favágás vagy „fadöntés háromféle módon eszközölhető, úgymond fejszével, vagy fűrésszel, vagy pedig irtás útján.


Fakivágási árlista: Fakivágás: A fakivágás és gallyazás munkadíjának felmérése Budapesten, Pest megyében illetve a Dunakanyar környékén díjtalan. Több fa együttes kivágása esetén kedvezményes ár kerül kiszámításra. Kérje az ingyenes helyszíni felmérést!

Az árajánlat három hónapig érvényes! A fenti árak tájékoztató jellegűek, le és felfelé eltérhetnek a listától! Konkrét árat csak helyszíni felmérés után tudok adni!


Fakivágás Miskolc körny ékén, fakivágás Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Pontos árajánlatot kizárólag személyesen, előzetes helyszíni szemle alapján tudok mondani. Ha nincs szabad terület a fa alatt, vagy csak minimális, esetleg, olyan értékes pázsitja van, amit nem szeretne megsérteni a leejtett faágakkal, akkor érdemes adnia nekünk egy esélyt. A felmérést, árajánlat készítést, kiszállást díjtalanul végezzük.


Vihar előtt-után, megdőlt, veszélyessé vált fák biztonságos lebontását, magas fenyőfák, szárazfenyők és egyéb fák biztonságos, szakszerű kivágását vállaljuk reális áron, valamint a munkavégzésünk során keletkező zöld-hulladék elszállítását is vállaljuk Budapesten és Pest megyében. A tuskómarás árát a föld magasságában mért törzsátmérő határozza meg.

Arra is van mó hogy a favágás árába beleszámítjuk. Faépületek, fészer , ólak bontása Feleslegesség vált, a környezetbe, rendezett kertbe nem illő épületeket néha el kell bontani. Alpintechnikai áraink tájékoztató jellegűek. Pontos ár meghatározásához, csak a helyszíni szemrevételezés után, vagy fényképek alapján van lehetőség.


Leírás Lakóingatlanon, iparterületen, külterületen és belterületen egyaránt vállalunk fásszárú növények (fák, cserje, bokrok) kivágását, veszélyes fák kivágását alpin-technikával, akár döntés nélkül is. Lakott területi fakitermelés esetén az ár megállapításánál az okozható kár -a irányadó. Azonban egy e-mail-en küldött fénykép sokat segíthet egy körübelüli ár tól-ig meghatározásához.


Amennyiben az ár így sem meghatározható, árajánlatadás előtt egy ingyenes helyszíni szemlét tartunk. A vállalási területünk elsősorban Fejér megye területére korlátozódik. Ettől azonban eltérhetünk, amennyiben az. Ez az ár a fa kivágását tartalmazza és a vastagabb rönkök kb méter hosszú darabokra vágását.


Ennek ára sok mindentől függ: A fa magasságától, a lomb terjedelmétől, a törzs átmérőjétől, a megközelíthetőségtől, a fa állapotától stb. Nehéz meghatározni a konkrét árakat előre,például mert kicsi a fű, nagy a fű, bokros, rézsű-s, de igyekszünk feltüntetni az árakat. Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, tehát ingyen megnézzük a területet, és ez alapján adunk árajánlatot. Favágás vagy gallyazás ára.


Hozzávetőleges áraink: Fűkaszálás Ingyenes helyszíni felmérés után tudunk adni. Ettől távolabbi települések sem kizártak, viszont itt már az üzemenyagköltség miatt úgymond jelentősen emelkedik a vállalási ár , így valószínűleg Önnek közelebbi vállalkozóval célszerűbb megállapodni. A nem dönthető, veszélyes helyen lévő korhadt, alpintechnikai módszert igénylő gyümölcsfa kivágása nem díjmentes, minden esetben az ár , megegyezés tárgyát képzi!


Többféle megoldásra is nyitottak vagyunk!

Ha kérdése van itt felteheti, mi órán belül válaszolunk önnek! Finom ízek varázsa Sütemények és ételreceptek saját gyűjteménye.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések